per andersen bloghoved

Den ultimative sky-applikation

Det var faktisk Natholdet, der åbnede mine øjne for den ultimative sky-applikation. At det skulle være en healers brug af en universel server, kom lidt bag på mig.

For et par måneder siden kunne man i udsendelsen under Anders Breinholt's kyndige og vidende vejledning opleve, hvordan en hundehealer blev sat til at heale praktikantens hund Pelle efter, den var faldet ned af sofaen. Jeg tror nu ikke den var kvæstet sådan helt alvorligt. Så healingen gik vist helt godt ' Pelle så ud til at have det fint. Men healeren kunne i øvrigt fortælle fra sin kommunikation med Pelle, at dens herre skulle tage sig lidt mere af den.

Der var tale om fjernhealing. Og healeren, Lena Øjerson, forklarede hvordan hun gjorde det: Hun sender en energistrøm ud til en stor server ude i universet, hvorfra den igen bliver sendt tilbage til jorden til den rigtige modtager. Det må da siges at være den ultimative 'cloud service'.

Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Deleted User

For ikke at tale om at hvis alle begynder at bruge denne type teknologi, vil de gode linier at sende energi igennem lynhurtigt blive optaget. Så kan vi enten leve med større loadtider ved at tage bevidste omveje, indtil kineserne kommer på systemet og fylder omvejene op også, eller vi kan leve med at få blandet vores datapakker med andre healeres fordi universalserveren kun er i stand til at afgøre modtager, ikke afsender.

Problemet består jo også med at vi alle sammen skal betjenes af den samme server. Det er monolitisk og der er ingen redundans i forbindelse med nedetid.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere