per andersen bloghoved

Den dag lærte jeg at checke detaljer

Jeg ved godt, at standard-kommentaren til mine blogs er blevet – ”jeg kunne jo bare tænke mig om”. Det gælder også denne. Men det afholder mig nu ikke fra at komme med et sidste eksempel på, hvordan man rent faktisk lærer at tænke sig om!

Det var en af mine første præsentationer, og IBM havde bedt mig holde et indlæg for deres workstation-partnere. Det var dengang, at standard Intel-baserede PCerne ikke var kraftige nok til specielle applikationer som CAD og software udvikling. Så man havde specielt kraftige Unix ”workstations” til dette.

Nå, men der stod jeg over for forhandlerne og skulle forklare om det danske marked. En vigtig del var selvfølgelig at fortælle, hvor mange workstations der blev solgt i Danmark, og hvordan dette salg ville forme sig fremover. Jeg havde nogle fine tal med og viste dem for de omkring 50 deltagere.

Det er for meget forlangt, at jeg skal kunne huske tallene i dag. Men jeg husker helt tydeligt, hvordan en række af tilhørerne begyndte at protestere højlydt. De sagde, at tallene simpelthen var alt for høje – så mange workstations blev der bare ikke solgt i Danmark. Jeg havde stor tiltro til tallene og forsvarede derfor analysen – men kunne godt fornemme, at der bredte sig en stemning af, at jeg nok var betalt af IBM til at overdrive det potentiale, som forhandlerne havde for at sælge IBMs produkter.

Nu var det ikke første eller sidste gang jeg er blevet beskyldt for at være bestukket af og i lommen på leverandører som IBM, Microsoft m.fl. Så det tager jeg generelt helt roligt – selv om jeg da en gang imellem godt kunne havde brugt de ekstra indtægter.

Men her var det noget andet. Trods alt fik jeg den lyse ide, at jeg måske alligevel skulle checke op på tallene. Og da min troværdighed var langt under 0 på dette tidspunkt, tog jeg en improviseret pause og ringede tilbage til kontoret. En venlig kollega tog sig tid til at slå op i rapporten. Ganske rigtigt, jeg havde fået blandet de danske tal sammen med de nordiske tal, der næsten var 4 gange størrelsen af Danmark.

Altså, var der ikke noget at sige til, at de arme forhandlere, der sikkert i forvejen syntes at markedet var hårdt, reagerede mod de meget ”optimistiske” tal for markedets størrelse. Det var selvfølgelig en undskyldende analytiker, der fortsatte præsentationen efter pausen, men det blev vist aldrig helt det samme. Jeg blev heller ikke den samme, for der var ikke mindre end to lærdomme at tage med sig derfra: 1) Vær altid åben over for muligheden for, at du tager fejl og 2) check altid dine fakta inden du tror at verden ser ud på en bestemt måde.

Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Gert Madsen

Jeg synes nu de har været interessante.

Ligesom nogen af indlæggene har givet anledning til andre også interessante betragtninger.

Man skal jo lære af andres fejl. Ingen lever længe nok til at begå dem alle sammen selv :-)

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere