Datamuseum, Gen.F. på torsdag (d.2.)

Siden jeg for tre uger siden skrev om datamuseum.dk, generalforsamlingen i næste uge og mine egne overvejelser desangående, er det nærmest væltet ind med gode kandidater til bestyrelsen.

Indtil videre har vi hørt at bestyrelsen har foreslået to kandidater:

Michael Ørnø (Direktør Statens IT)

Søren Roug (Vores mest aktive wiki-bidrager)

og derudover, i tilfældig rækkefølge via random.choice():

Claus Andersen (Vores mest aktive wiki-bidrager før Søren kom til)

Tim H. Botteleth (Om hvem jeg intet aner. Nogen der har et relevant link ?)

Mikkel "mike" Christensen (Vores Comet arkæolog)

Claus W. Jakobsen (CISO, Forsvarsministeriet)

Mig selv, (sagde hunden)

Endelig genopstiller:

Martin Gerster Johansen (Udstillingchef ENIGMA)

Der skal vælges to til fire medlemmer til bestyrelsen denne gang og en af dem bliver næsten med sikkerhed vores kommende formand, da den gamle^H^H^H^H^Hnuværende efter 15 år har valgt at træde tilbage.

Jeg har ikke endelig bestemt mig for hvem jeg stemmer på, jeg vil høre hvad kandidaterne har at sige på generalforsamlingen først, men her er mine nuværende tanker om det:

Mit første ønske er at undgå selv at blive formand, fordi jeg kan se mindst tre mere kompetente kandidater til jobbet.

Mit næste ønske er at de aktive bliver solidt repræsenteret i bestyrelsen, her er der i princippet fire kandidater at vælge blandt.

Men det vigtigste er nok at bestyrelsen kan fungere og få noget fra hånden, hvilket både handler om personlighed og øvelse.

Så hvis jeg skulle stemme lige nu, ville min første stemme gå til Michael Ørnø, ham kan jeg godt bruge som formand og han har travlt nok til at uddelegering vil komme helt naturligt.

De næste to stemmer vil gå til Søren og Claus A, som repræsentanter for de aktive og som fortalere for mere digital formidling.

Hvis vi vælger at udvide bestyrelsen til 8 personer, vil min sidste stemme gå til enten Claus W. eller Martin, formodentlig ved lodtrækning.

Og hvis den nyvalgte bestyrelse er rigtig snedige, nedsætter de med det samme et strategiudvalg, hvor de ikke valgte kandidater er fødte medlemmer :-)

Vi må se hvordan det går...

Vi ses!

phk

PS: Som jeg har forstået det bliver generalforsamlingen videotransmiteret, men det er kun de fremmødte medlemmer der kan afgive stemmer og hver fremmødt kan max. flashe to fuldmagter.

Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#5 Tim H. Botteleth

Jeg skal nok lave en lille præsentation af mig selv og hvad jeg ser jeg kan tilbyde samt hvilken retning jeg kunne se foreningen kunne tage. Mit kandidatur var basseret på, at det så ud til at der ikke var stor tilslutning til at opstille; nu kan jeg dog se at der er mange som gerne vil give en hånd med hvilket er yderst positivt, så måske jeg nøjes med en Bestyrelsessuppleant post

Jeg har allerede aftalt med Finn, at jeg over tid, tager mig kærligt af alt Olivetti M-Serie. Jeg har jo allerede 3 som jeg er i gang med at puste liv i plus mine 5 egne. Jeg tager bilen til Sjælland, så kan jeg evt. tage lidt mere udstyr med hjem (med mindre det er blevet pakket ned)

//TiBo

  • 1
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere