Datamusems nye (midlertidige) lokaler

Igår lancerede vi på DrivingIT det hotte nye makkerpar i dansk standup: PH&Michael showet.

Eller noget (meget) lidt i den stil ihverfald.

Vi havde også en rigtig god nyhed med:

Høje Tåstrup Kommune har nedlagt en rigtig 1970'er skole, men den skal ikke rives ned lige med det samme, så Datamuseum.dk har fået lov til at bruge en af bygningerne de næste tre år:

Illustration: SDFE's skråfotos

Det giver os ca. 700m² og tre år i Hedehusene, hvor vi kan lave en udstilling og samle tropperne om opgaven med at finde og financiere datamuseum's endelige placering.

Tusind tak til Høje Tåstrup Kommune!

Første prioritet er dog at få budgettet til at hænge sammen, nu hvor vi skal betale et par hundrede tusinde om året for at opbevare vores ca. 700 paller med den danske IT historie ude i provinsen.

Vi er rigtig glade for vores første 600 individuelle medlemmer, men nu må alle virksomhederne i den danske IT-branche på banen også, så foreningen har designet nogle nye medlemskategorier som koster fra to til titusinde kroner om året, hvilket er det rene småpenge sammenlignet med hvad markedsføringsafdelinger normalt hælder ud af vinduet.

I må rigtig gerne sende det link til C-teamet i jeres firma, hvad enten det er offentligt eller privat.

Vi fejrer hvert år den 13 februar som DASK's fødselsdag og hvis smittetallet tillader det, bliver der house-warming i Hedehusene om tre korte måneder.

Vi har også fået produceret lidt "swag", vi har nu både T-shirts og krus med helt unikke Datamuseum.dk designs.

Næste chance for at erhverve dem, er til DIKU's 50års jubilæum d. 10 november i Industriens Hus

Endelig er vi naturligvis stadig i gang med at flytte ting i fjernlager, palle nummer 570 blev kørt ud af døren forleden dag og der er stadig meget tilbage, men en hel del af det skal nu kun til Hedehusene.

phk

Kommentarer (7)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#4 Frans Josef Meyer

"men nu må alle virksomhederne i den danske IT-branche på banen også, så foreningen har designet nogle nye medlemskategorier som koster fra to til titusinde kroner om året, hvilket er det rene småpenge sammenlignet med hvad markedsføringsafdelinger normalt hælder ud af vinduet"

Hælder ud af vinduet...

Tja... efter nu at have omtalt dem som små-idioter, så kommer de sikkert løbende alle sammen med en pose penge...

  • 10
  • 10
Log ind eller Opret konto for at kommentere