Danmarks ringeste offentlige web-app ?

Vi er ved at bygge et hus.

Vi står nu med en bunke jord der skal køres bort på forsvarlig vis.

Via Slagelse Kommunes hjemmeside sendes man til "www.jordweb.dk", en i sandhed og forhåbentlig enestående web-applikation.

Vi ser lige bort fra alle UX hensyn.

Vi ser også bort fra at man kan browse alle allerede oprettede brugere, virksomheder som private, uden at logge ind.

Vi ignorerer at passwords sendes ukrypteret.

For hjemmesiden virker simpelthen ikke i min Firefox browser.

Man kan taste ting ind i "FIND/OPRET VIRKSOMHED" feltet, men det sker der absolut ingenting ved i min FireFox browser...

Jeg er målløs...

phk

Kommentarer (23)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#2 Rasmus Thomsen

Find Den Hemmelige Knap. Her er hvad der sker med Chrome.

-Skriv mindst tre tegn i Find/opret virksomhed: -Det udløser et rullegardin, hvor den hemmelige knap sidder helt i bunden.

Hvis ønskede virksomhed ikke blev fundet -> Opret ny< -Herefter åbner feltet for cvr nr. osv.

SLAGELSE KLOAKSERVICE APS er lykkedes x5 gange, så.....de har ikke firefox ;)

 • 8
 • 0
#3 Benny Simonsen

Du kan da sende et postkort til dem (det bliver jo alligevel offentlig), adressen kan du finde på deres /fine/ hjemmeside. Du kan også spare lidt og sende det via email.

Forøvrigt må man må da sige at de har hørt at der ønske om åbne data.

Stofanet forsøger også at være med i kapløbet, ikke så meget deres website, men deres mail, der er de ikke kommet til at bruge kryptering i forbindelse med login.

 • 3
 • 0
#7 Andy Fischer

Private borgere har principielt set intet at gøre på den hjemmeside. Hvis de findes i listen, er det sandsynligvis en fejl. De færreste private borgere har behov for at flytte mere end en m3 jord. Altså er hjemmesiden en kontaktside for professionelle i branchen, hvorfor det giver god mening, at man kan se alle. Hvis man som privatperson har behov for at få flyttet store mængder jord, henvender man sig et af de listede firmaer, og lader dem tage sig af det.

 • 1
 • 3
#11 Michael Jensen

Jeg læste for nylig dit gode indslag på ing.dk vedr. danske bygningsarkitekter. Det var nogle meget rammende og gode betragtninger, som er ret relevante for mig, da vi står i nogenlunde samme situation pt. Det lyder som om I er kommet godt videre med projektet nu? Har du skrevet nærmere om det andre steder, eller kan jeg hive lidt tips ud af dig, evt. med anbefalinger af arkitekt/ingeniør/entreprenør?

 • 3
 • 0
#15 Esben Damgaard

Altså i det mindste kan man se formen. Tag dsb hittegods, her vil sitet gerne have en til at stoppe med at bruge internet Explorer(forståeligt) og bruge Chrome i stedet. MEN det gør den selv om om man bruge Chrome eller hvilken som helst anden browser . https://www.dsb.dk/kundeservice/skriv-til-os/hittegods/efterlys-hittegods/ Og blev fejlmeldt 13-14 dage siden.

Jeg tror teksten er statisk. Formen kommer ikke frem, da du besøger den krypteret (https). Selve formen er en iframe med et link til en http side. Det bliver blokeret af Chrome (som fornuftig sikkerhedsprocedure). Du kan se formen her: http://www.dsb.dk/hgods/? eller bare fjerne s i https og det virker.

 • 4
 • 0
#17 Andy Fischer

Hvis du nu havde læst de første to linier i blogindlægget...

Det havde jeg så sandelig også...

I forbindelse med en nivellering af min have for nogle år siden, var bortkørsel af jorden noget som entreprenøren stod for, helt uden min indblanding. Jeg formoder ikke, at du selv har skovlet din jord op i en stor bunke, og nu vil køre den væk i en trillebør. Som minimum har du vel engageret en vognmand til opgaven, som så varetager opgaven med at anmelde læsset på jordweb.

 • 0
 • 3
Log ind eller Opret konto for at kommentere