Breaking news - Preview af ny Office 2013 og Office365 er klar

Microsoft har den 16/7 kl. 21.00 dansk tid, præsenteret den kommende version af Office 2013 og Office365 og de nye versioner kan bl.a. downloades her: http://www.microsoft.com/en-gb/officepreview. Bemærk dog , at der endnu ikke findes en version på dansk, så læs vejledningen grundigt inden du evt. downloader. Som noget nyt kan den nye Office version dog sameksistere med Office 2007 og 2010, så du får ikke slettet din nuværende version.
Selve pressemødet med tilhørende materiale kan findes på http://www.microsoft.com/en-us/news/presskits/office/
Udover en række nye og spændende funktioner bliver den nye version automatisk knyttet tæt sammen med brugerens Skydrive, så der løbende bliver taget backup af dokumenter og Microsoft gør samtidig Office365 tilgængelig i en Home Premium udgave målrettet familier, der ønsker at dele kalendre, opgaver m.m. Herudover får Skype en meget fremtrædende funktion og bliver tættere integreret med Microsofts Officeprogrammer.

Microsoft rykker i det hele taget kraftigt nu, med en række produktlanceringer som bl.a. Windows 8, Windows 8 phone, Windows Surface, Windows Server 2012 og nye hostingmuligheder på Azure så nu bliver det spændende at følge konkurrenternes modsvar

Kommentarer ()
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
Rasmus Rask

Som noget nyt kan den nye Office version dog sameksistere med Office 2007 og 2010, så du får ikke slettet din nuværende version.

Det har da været muligt så længe jeg kan huske.

Fra Microsoft KB-artikel 218861:

Although we do not recommend it, you can install and use more than one version of Office on a single computer. For example, you can install and use both Office 2000 and Office 97 on the same computer.

Se også KB-artikel 290576, 828956, 928091 og 2121447, hvor muligheden for at 4 forskellige Office-versioner installeret samtidig nævnes.

 • 0
 • 0
Lars Bjerregaard

Version2 er sgu ved at blive til en solid reklamemaskine for Microsoft. Sådan er det, og det må man jo bare tage til efterretning. Om ikke andet må den største annoncør da være glad.

 • 0
 • 0
Venligst Slet Min Bruger

Version2 er sgu ved at blive til en solid reklamemaskine for Microsoft. Sådan er det, og det må man jo bare tage til efterretning. Om ikke andet må den største annoncør da være glad.

Version2 har intet med blogindlægget at gøre.

Men nå, nok om det. Jeg blev sgu skuffet over Office 2013. Jeg havde håbet på en mere touch-venlig udgave, der kunne gå hånd i hånd med Windows 8.

 • 0
 • 0
Thomas Søndergaard

Ligner mere en pressemeddelelse?

Hvad sker der for version2? Tidligere var version2 klasser bedre end comon og cw, men nu er halvdelen af artiklerne reklamer og resten har lav teknisk substans. Æv. Nogen der kender et godt alternativ med lokalstof?

 • 0
 • 0
Laus Brandt

Nej, men det er dem der vælger hvilke bloggere de har, og dermed vælger standarden.

Jeg vil rigtig gerne læse om om Microsoft, både hvad de gør rigtigt og forkert. Det er bare alt for meget når af de sidste 6 indlæg er 4 af dem mere eller mindre hjernedød Microsoft propaganda.

Det rigtig fede ved v2 blogindlæg er at næsten lige meget hvad de handler om er der altid noget interessant i dem. Det er de godt nok ved at ændre på...

 • 0
 • 0
Erik Bruus

Breaking news or NOT. Jeg er selv for mange år siden gået over til Openoffice, og er glad. Prøv selv, og bliv også glad. Godt nok er der meget der er anderledes, og alligevel ikke. Og så koster det gratis. mvh, Erik.

 • 0
 • 0
Michael N. Jensen

Synes de har fået løftet outlook en del, det med man kan reply direkte i message preview'et sparer en del ekstra åbne vinduer, generelt virker den meget mere smooth over det hele.

Tabbed vinduer i Lync 2013 er også rigtigt dejligt, generelt har de fået rydet godt op i antallet af åbne vinduer.

Det kræver dog lige et par minutters tilvænning med det nye helt flade udseende, der mest af alt minder om en WinXP der er løbet tør for GDI resourcer, og så kræver den også man har en relativ høj skærm opløsning, kører allerede 1920x1200 så intet issue her.

Gidder ikke til at diskutere office vs alternativer, nogle er til diverse alternativer og fint for dem, men vi er altså også nogle der synes office nu engang er bedre for os, efter vi har testet alternativerne, live with it.

 • 0
 • 0
Birthe Lauridsen

Det er altså lidt en sandhed med motifikationer at programmerne kan fungere sideløbende,i alt fald hvis man har 365 i forvejen. Jeg har en 365/2010 klient og da jeg tilmeldte og hentede test-udgaven af 365/2013 "huggede" den min licens så jeg ikke kunne bruge 365/2010 mere. Lidt træls da jeg var ved at udarbejde materiale til Office 2010.

Der ligger et program hvor man kan genindtaste sin brugerkonto og adgangskode til 365/2010. Jeg har lagt et indlæg på Microsoft Answar hvor programmet er. Jeg vil tro at man kan "swappe" mellem de 2 udgaver, men jeg endte med at fjerne den nye udgave igen fordi jeg ikke umiddelbart fandt hjælpen :-) Mvh

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere