Beretninger fra forskningens frontlinjer

På fredag kl. 13-16.30 er der et arrangement, som kombinerer 2 ting som fattige studerende elsker: forskning og gratis mad.

Det er datalogi i Århus (DAIMI) som inviterer til en eftermiddag i forskningens tegn. Arrangementet er gratis, åbent for alle og der er kaffe og kage. Dagens emner inkluderer blandt andet pervasive computing, bioinformatik, kryptologi og algoritmik og det bliver alt sammen meget spændende (hmmm - jeg har vist taget skade af datalogistudiet).

Selv om jeg har min hverdag på DAIMI kan det som studerende være svært at følge med i, hvad der sker rundt omkring på kontorgangene, så jeg glæder mig meget til at få en smagsprøve og har endda lokket min kæreste til at tage en halv fridag for at tage med - det bliver ren familiehygge ;-).

Nu er I så også allesammen inviterede - jeg håber at se nogen af jer der på trods af det korte varsel.

Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Therese Hansen

Nu har der jo aldrig været langt fra matematik til datalogi hverken i ånden eller fysisk, så turen er jo heldigvis ikke så lang ;-). (Selv om de har forsøgt at isolere os med humanisterne oppe i it-byen.)

  • 0
  • 0
#3 Deleted User

Jeg vil give dig ret i, at der aldrig har været langt i ånden, men fysisk kan der nu godt være ganske anstrengende ... det er jo op ad bakke hele vejen (dovenskaben længe leve!).

Og ja, I har da godt nok tabt, ved at blive ``deporteret'' ud af parken! ;-)

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere