Årets open source-scorebemærkning?

Ikke mindre end 68 foredrag på 20 timer, fordelt på 4 spor om fredagen og 5 spor om lørdagen. De fleste foredragsholdere har sikkert pointer nok til at tale i dobbelt så lang tid som de har fået tildelt og vil sikkert skrive slides derefter. Derudover er der alle udstillerene der higer efter opmærksomhed og der skal også lige være tid til at indtage en enkelt kop kaffe.

Hvordan skal man få tid til det hele, og skal man acceptere at det bare handler om at læne sig tilbage og skovle information ind med den helt store ske?

Allerede når man første gang skimmer programmet igennem, opdager man tidspunkter hvor man helst vil være to steder. Jesper Nyerup siger at netop dette er er det værste ved Open source Days. Og så har programmet ikke engang medtaget det vigtigste spor: Hallway-tracket. Der skal være tid til at snakke sammen og det er der man scorer de gode kontakter.

Umidelbart kan man måske have svært ved at finde på noget at tale om ud over de allermest trivielle emner. Men om ikke andet, så vælg et emne som du kunne tænke dig at udveksle erfaringer om. Det behøver ikke nødvendigvis at stå i programmet. Jeg tror at årets scorebemærkning er 'Hvilket bugtracking-system bruger I på jeres arbejde?'.

Men hvad siger I, hvad bliver jeres scorebemærkning?

Kommentarer (8)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Flemming Sørensen

Hvornår er det sidste chance for at købe billetter til Lørdag?
Jeg ved først Fredag eftermiddag, om jeg skal på arbejde natten til Lørdag, og dermed om jeg har mulighed for at trille til Sjælland.

  • 0
  • 0
Peter Makholm Blogger

Der vil blive billetsalg i døren (men det er selvfølgelig hurtigere hvis alle køber på forhånd) og det forlyder at der burde være plads nok. Så sidste chance for at købe billetter er nok temlig sent lørdag.

  • 0
  • 0
Andreas Bach Aaen

Den bedste Open Source konference på dansk grund indtil nu var uptime(1), der var lidt uden for nummer. En almindeligt konference i dagtimerne og så ufatteligt megen tid at slå ihjel indtil det magiske tidspunkt sent om natten. En konference med rigtig meget tid til Hall-tracket. God tid til en øl og en faglig snak uden at de interesante folk stak af.

Desværre vil der nok gå en rum tid inden næste uptime begivenhed vil finde sted....

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere