750 små "random" Linux-tricks

Denne må jeg lige dele med jer trofaste læsere. Der er millioner-milliarder (ja ligesom i de latterlige TV-reklamer) HOWTOs/guides/whitepapers på nettet med Linux tips og tricks. Jeg faldt lige over "Linux One Stanza Tips" som findes på http://lost.sourceforge.net/, som klart er en af de sjove. I stedet for at man skal læse op og ned af stolpe, så er der her 750 forskellige "små tips og tricks" som hver er beskrevet på 3-8 linier. Tryk på "View LOSTs" for at komme i gang.

Jeg må tilstå, at jeg godt kender de fleste af de tricks, men jeg kan bruge det til at teste mig selv på paratviden. Og man kommer godt omkring.

/pto

Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bjarke Sørensen

Det er vist lavet til brug for .sig, men den er nu sjovere uden. Evt. ved logon.

Der er også lille bunke perl one-liners - hvis de lige blever arrangeret ville de være smarte (tror jeg - jeg har ikke læst dem alle).

Tak.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere