Sponseret indhold

Bliv udstiller på Danmarks største IT-messe Infosecurity Denmark og Version2 Data & Cloud Expo

Version2s store it-sikkerhedsmesse Infosecurity Denmark får i 2019 selskab af den internationalt anerkendte Data & Cloud Expo.
Af TECH RELATIONS for Infosecurity

De to messer afholdes samtidig i Øksnehallen den 1. og 2. maj og byder mere end 3000 it-beslutningstagere og -specialister på to dage med professionel networking samt 120 seminarer fra fagfolk og særligt inviterede keynotes, der arbejder med it-sikkerhed, data og cloud tjenester.

Infosecurity Denmark sætter fortsat fokus på de stadigt større angreb mod erhvervslivet og indsatsen for at beskytte sig imod disse. Derudover byder programmet på emner som implementering af GDPR, sikkerhed i borgerdata i den offentlige sektor, udfordringer med awareness hos slutbrugere og sikkerhed i internet of things-produkter.

Ny i Danmark - Version2 Data & Cloud Expo

Det gælder om at være på forkant, og derfor afholder Version2 for første gang en dansk udgave af den internationale messe Data & Cloud Expo. Her får deltagerne al den nyeste viden om data management og cloud computing.

Temaerne på den første danske udgave af Data & Cloud Expo er:

  • Cloud Computing
  • Datacenter & Infrastructure Optimization
  • Data Science & Management
  • New technologies - AI, Machine Learning, Blockchain

Danske og internationale talere

De to messer byder på en lang række seminarer fra danske og internationale fagfolk. Ét spor er reserveret til udvalgte keynotes og skal bidrage med stærke faglige oplæg om aktuelle it-sikkerhedsproblematikker og nyeste cloud-løsninger.

Et kompetent advisory board bestående af repræsentanter fra universiteter, organisationer og it-virksomheder er sammen med Version2-redaktionen i fuld gang med at planlægge, hvilke keynotes der skal på scenen i 2019.

I 2018 besøgte 3000 deltagere Infosecurity og Version2 Datacenter, og der var masser af faglig sparring og dialog mellem deltagere, udstillere og oplægsholdere, forskere og eksperter. Messerne giver mulighed for drøftelse af udfordringer og mulige løsninger, netværk og sponserede seminarer for en særdeles attraktiv målgruppe.

Besøg messen? Få nyheder om IT-sikkerhed og besked, når registrering til årets messe åbner - skriv dig op her