Zoom erkender: Slettede aktivisters konti efter anmodning fra Kinas regering

3 kommentarer.  Hop til debatten
Zoom erkender: Slettede aktivisters konti efter anmodning fra Kinas regering
Illustration: Bigstock.
Zoom erkender at have slettet flere videomødebegivenheder og aktivisters kontoer, efter at den kinesiske regeringen hævdede, at begivenhederne var ulovlige.
15. juni 2020 kl. 08:56
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Den populære videotjeneste Zoom erkender nu at have slettet flere kinesiske aktivisters kontoer efter en anmodning fra Kinas regering.

Det skriver NPR.

Sidst i maj og i starten af juni kontaktede den kinesiske regering den populære videotjeneste med henblik på at få fjernet fire offentlige videomødebegivenheder på Zoom, som den kinesiske regering mente var ulovlige og krævede derfor, at begivenhederne og værtskontoer blev slettet.

Zoom afgjorde, at størstedelen af deltagerne i de tre begivenheder kom fra Kina og lukkede ned for begivenhederne. Værtskontoerne blev derefter suspenderet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

»Zoom har i øjeblikket ikke mulighed for at fjerne bestemte deltagere fra et møde eller blokere deltagere fra et bestemt land fra at deltage i et møde. Derfor tog vi beslutningen om at lukke tre af de fire møder og suspendere eller lukke værtskontoer forbundet med de tre møder,« lyder det fra Zoom i et indlæg.

3 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
2
15. juni 2020 kl. 14:31

God fornøjelse med det, men så længe de tilbyder super billig arbejdskraft, så bliver tingene produceret i diktaturstater, som Kina, Vietnam og Nord Korea.

1
15. juni 2020 kl. 13:16

Fork burde boycotte alt software og alle firmaer som det brutale menneskehedskrænkende kinesiske kommunistiske diktatur har kontrol over.