Zend på vej med PHP-server til sky-brug

I tilgift til firmaets eksisterende PHP-klyngeserver vil Zend nu tilbyde en enkeltstående server, som nemmere kan bundles med styresystemer i et virtualiseret miljø.

Firmaet Zend, som er en vigtig spiller i miljøet om webscripting-sproget PHP, sætter i løbet af den næste uge et nyt serverprodukt i verden, med navnet Zend Server.

Den nye applikationsserver er i familie med Zends eksisterende produkt Zend Platform. Men hvor det produkt er gearet imod klyngeløsninger, skal Zend Server opfylde et andet formål.

Serveren kan pakkes tættere med et styresystem, for eksempel i form af et såkaldt image, som kan afvikles på en virtualiseret platform.

»Det er parat til skyen, med understøttelse af virtualiserede miljøer. Vi leder efter applikations-leverandører, som vil bundle det,« siger Zends direktør Andi Gutmans til Infoworld.

Zend Server kan afvikles på Linux og Windows, fra XP til Windows Server 2008, og med enten Apaches webserver eller Microsofts IIS. Den nye server kan blandt andet tilbyde automatiske sikkerhedsopdateringer.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere