Yderligere to sikkerhedshuller afsløret i Java

Oracle kan blive tvunget til at udsende endnu en ekstraordinær sikkerhedsopdatering til Java, efter et sikkerhedsfirma har fundet to nye sårbarheder.

Februar har været en dårlig måned for Java. To gange har Oracle udsendt sikkerhedsopdateringer, fordi selskabet var nødt til at udsende ekstraordinære opdateringer i tilgift til de planlagte, fordi nye sårbarheder blev udnyttet af hackere.

Netop sårbarheder i Java blev også brugt til at bryde ind på Mac-pc'er hos flere store it-firmaer, herunder Facebook, Microsoft og Apple selv.

Læs også: Apple hacket: Macs i hovedkvarteret inficeret med malware

Nu risikerer Oracle at skulle udsende endnu et sæt ekstraordinære sikkerhedsopdateringer. Det skriver Softpedia. Sikkerhedsfirmaet har nemlig anmeldt to nye sårbarheder i Java, som til sammen kan udnyttes til at omgå sikkerheden i Java-plugin'et til webbrowsere.

Den næste planlagte opdatering til Java er lagt til den 16. april, men hvis nye sikkerhedshuller udnyttes til angreb, kan Oracle blive tvunget til at udsende en nødopdatering.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Jakob Damkjær

"Netop sårbarheder i Java blev også brugt til at bryde ind på Mac-pc'er hos flere store it-firmaer, herunder Facebook, Microsoft og Apple selv."

Mac-computere hos Microsoft... Det var der ikke nogen referance på... Så golfklap for at det er lykkedes at fejl google translate den historie fra et eller andet sted på nettet...

  • 1
  • 19
#2 Morten Saxov

Mac-computere hos Microsoft... Det var der ikke nogen referance på... Så golfklap for at det er lykkedes at fejl google translate den historie fra et eller andet sted på nettet..

Prøv med fx: http://blogs.technet.com/b/msrc/archive/2013/02/22/recent-cyberattacks.aspx

Hvis du da mener at MS er et troværdig kilde til om Microsoft har Mac's.

Men jo, Microsoft har en del macs og iPads o.l. for hvordan skulle de ellers kunne udvikle og teste deres Mac applikationer ?

  • 10
  • 0
#4 Dennis Krøger

Næææ, to "overraskelser" i en artikel: 1. Flere huller i Java's browser plugin. Drop nu det bæ. Ingen vil have det udover NemID. Java selv er fint nok, Java's browser plugin.. Not so much.

  1. Jakob Damkjær går amok i forsvar for Apple. Et forsvar der i dette tilfælde ikke engang er brug for, men det har selvfølgelig ikke stoppet ham før.
  • 6
  • 1
Log ind eller Opret konto for at kommentere