Xbox boss: Konsolmangel vil fortsætte langt ind i 2022

Microsoft Xbox Don Mattrick
Illustration: Microsoft.
Covid-19 har gjort det rigtig svært at få den nye generation af konsoller ud til forbrugerne, mener Xbox-chef Phil Spencer.
6. oktober 2021 kl. 10:35
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Manglen på Xbox Series X/S-konsoller vil vare indtil et godt stykke ind i 2022 ifølge Xbox-chef, Phil Spencer. Det skriver Gamesindustry.biz.

I et interview med underholdningsmediet The Wrap fortæller Xbox boss Phil Spencer, at problemerne med at skaffe nye konsoller rækker videre end den globale chip-tørke.

»Jeg tror, at det er for isoleret kun at tale om det som et chip-problem,« siger Phil Spencer.

»Når jeg tænker på, hvad det indebærer, når du skal skaffe de nødvendige dele til at bygge en konsol i dag, og så få det ud på markederne, hvor efterspørgslen er, så er der flere mulige bristepunkter i den proces. Og jeg tror desværre, at de vil vil være der med os i månedsvis, helt sikkert året ud og også ind i næste kalenderår.«

Kedeligt at skuffe fans

Phil Spencer nævner indirekte, at det er synd for gamere, at de ikke kan få fat på hverken Microsofts eller konkurrenterne fra Sonys nye generation af konsoller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

»Det, der er mest skuffende, er de skuffede fans,« siger han og fortsætter:

»Folk vil virkelig gerne have denne nye generation af konsoller - det er gode konsoller, både fra os og andre platforme - og de vil have en ny funktionalitet. Vi arbejder hårdt på at få dem ud på markedet, men det bliver en stor udfordring, som vi kommer til at arbejde med i et godt stykke tid«.

I det mindste er Phil Spencers forudsigelse ikke lige så dyster som den, analysehuset Forrester kom med tidligere i år.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger