»WordPress er lige så kompliceret som et spejlreflekskamera«

WordPress-stifter Matt Mullenweg sammenligner kompleksiteten af CMS'et med bagsiden af et spejlreflekskamera. Forenklet design til mobiler og tablets er på vej.

Bloggerværktøjet og content managementsystemet WordPress er på vej til at blive lanceret i en forenklet udgave, som skal gøre det lettere at bruge på mobiltelefoner og tablets.

Det fortalte WordPress-stifteren Matt Mullenweg på konferencen paidContent 2012.

»I de forgangne måneder har jeg arbejdet på en radikal forenkling af interfacet. WordPress er et komplekst værktøj, som bagsiden af et digitalt spejlreflekskamera, hvilket ikke fungerer på en telefon,« sagde Matt Mullenweg til teknologibloggeren Anil Dash.

WordPress bruges under omkring hvert ottende hjemmeside i verden - for eksempel avisen The New York Times - og derfor erkender skaberen, at CMS'et ikke kan glemme de brugere, der sætter pris på kompleksiteten.

»Nu gør vi det her, men vi har samtidig millioner af brugere, som elsker det andet (kompleksiteten, red.),« sagde han.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Simon Friis Vindum

Jeg er ved at udvikle en hjemmeside, og jeg prøvede mig frem med både Drupal og med WordPress. Jeg endte med at vælge netop WP, da jeg fandt det enklere at benytte. Så alt er relativt, og måske kan man sige, at Drupal er så kompliceret som instrumenterne i et cockpit? ;)

  • 0
  • 0
#3 Kasper Grubbe

Nu er Drupal også mest beregnet til større sites, med mange forskellige typer af indhold, og eventuelt med mange forskellige typer af adgang.

Wordpress er mere simpelt, men koden bag er horibel og ufleksibel. Koden bevæger sig i en bedre retning, men det er en svær kurs at ændre.

  • 1
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere