Windows Server 2012 kommer i første uge af august

4 kommentarer.  Hop til debatten
Windows Server 2012 kommer i første uge af august
Illustration: Microsoft.
WPC 2012: Den nye udgave af Windows Server bliver frigivet i den første uge af august, samtidig med færdiggørelsen af Windows 8.
10. juli 2012 kl. 10:19
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

TORONTO. Windows Server 2012 bliver frigivet i den første uge af august. Det annoncerede Microsoft mandag i forbindelse med åbningen af selskabets store partnerkonference, som finder sted i Toronto i denne uge.

Dermed bliver Windows Server 2012 altså klar samtidig med pc-versionen af Windows.

Lanceringen i august er den såkaldte Release To Manufactoring, RTM, som i praksis indebærer, at den sidste hånd er lagt på koden, og den bliver distribueret til Microsofts hardwarepartnere

Artiklen fortsætter efter annoncen

Windows Server 2012 vil derefter kunne hentes af kunder med Software Assurance licenser, og styresystemet vil være generelt tilgængeligt gennem partnere og distributører i løbet af september.

Internt i Microsoft bliver Windows Server 2012 allerede brugt til søgemaskinen Bing.

Blandt nyhederne er primært en større satsning på at kunne bruge Windows Server til cloud computing og specifikt i hybridløsninger, hvor kunderne skal kunne flytte opgaver mellem sit eget datacenter og en ekstern udbyder ved hjælp af de samme værktøjer.

4 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
4
17. september 2012 kl. 13:16

Er det en fejl at den her artikel er på forsiden?

1
10. juli 2012 kl. 10:55

Er der ikke noget med at det også kommer til at køre med metro brugergrænsefladen? Man fristes til at fnise.

2
10. juli 2012 kl. 11:10

Metro er ganske rigtigt taget med over i WS2012, men der er også lagt op til at man kører Server Core (ingen GUI) og administrerer alle servere fra enten en klient eller en server. Det fungerer rigtig godt.

Server Core er iøvrigt default installation så man skal manuelt tilføje GUI - og endnu flere server roller understøtter Core nu.

Den nye Server Manager er rimelig uoverskuelig ved første øjekast men man vænner sig rimelig hurtigt til den, og mulighederne i den er rigtig gode.

Edit: Glemte lige at tilføje alle de nye muligheder med PowerShell.. Microsoft har som krav til nye produkter eller nye versioner af produkter, at alt hvad man kan i GUI skal man også kunne i PowerShell.

3
11. juli 2012 kl. 00:16

Nu har jeg ikke beskæftiget mig med Windows i mange år, men det lyder til at server systemet er blevet ændret væsentligt fra hvad det var engang. Jeg kommer til at tænke på dette citat:

"Those who don't understand Unix are condemned to reinvent it, poorly." – Henry Spencer