Windows Phone 8-telefoner genstarter tilfældigt

Brugere af de to flagskibe HTC 8X og Nokia Lumia 920 med mobilstyresystemet Windows Phone 8, rapporterer om tilfældige genstarter og batteriproblemer.

Visse brugere, som har anskaffet sig ét af de to flagskibe med Microsofts nye mobilstyresystem Windows Phone 8, rapporterer om problemer med, at telefonerne genstarter på tilfældige tidspunkter. Det skriver The Verge.

Problemerne findes hos brugere af både HTC 8X og Nokia Lumia 920, hvor telefonerne i nogle tilfælde genstarter. Brugere af Lumia 920 rapporterer også om problemer med at holde batteritiden.

Nokia og HTC oplyser til The Verge, at de to firmaer er i færd med at undersøge problemet. Nokia samarbejder med Microsoft om at identificere problemet, mens HTC forsøger at finde frem til årsagen gennem firmaets supportcentre og testlaboratorier.

Microsoft oplyser ifølge ZDNet, at selskabet også undersøger sagen.

Version2 har haft de to modeller til test, men har på ingen af telefonerne oplevet de nævnte problemer.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Følg forløbet

Kommentarer (23)

Henrik Pedersen

Jeg kan bekræfte at jeg har oplevet tilfældige genstart på min Windows Phone 7.5 som er fuldt ud opdateret via Zune.

Dog har jeg ærligt talt ikke gidet rapportere det da det kun er sket små 5 gange på 3 måneder og den tænder hurtigt igen. Hvad kan man forvente af Windows?

Thomas Petersen

Hvad er forskellen lige fra Andriod?
Det er en app der får den til at genstarte eller dræne batteriet.
Det har jeg været udsat for masser af gang på min Samsung Galaxy S-2.
Der er masser af ringe apps derude....

Jesper Poulsen

Men det er nu ikke anderledes end de Android-telefoner og iPhones jeg ser i dagligdagen.

Der er Android-versioner der er drønustabile. Der er også Android-versioner der er klippestabile. Min gamle telefon med Android 1.6 var værre end Windows 3.x på en dårlig dag. Min nuværende telefon med Android 2.3.4 har kørt uafbrudt siden før nytår - oppetid på næsten et år.

Det svinger meget fra telefon til telefon (selv indenfor den samme hardwareproducent).

Pelle Söderling

Jeg har en Galaxy SII nu og havde en Galasy S før den og har kørt alle android versioner på de 2 telefoner siden v2.1 (kører nu 4.0.4).

Jeg er ikke heavy app bruger, men spiller da jævnligt lidt på den når ventetiden i bussen og lign. skal fordrives og jeg har aldrig oplevet en version der var "klippestabil".

Det sker måske ikke ofte, men ihvertfald engang om måneden oplever jeg et crash som enten resulterer i at jeg må genstarte den (og hvis det ikke virker, så må batteriet ud) - eller at den selv spontant genstarter.

Det ville være nemt at gøre grin med en Windows telefon i den her kontekst, men desværre er det vist et ret udbredt "smartphone" problem.

Jesper Poulsen

jeg har aldrig oplevet en version der var "klippestabil".

Uptime: 302 days, 23 hours, 11 minutes, 27 seconds.

Uptime (without sleeps): 169 days, 17 hours, 8 minutes, 43 seconds.

Sammenlagt giver det langt over 400 dage, hvilket ikke giver mening. Det korte af det lange er dog, at den har kørt i mindst 302 dage hvilket må siges, at være klippestabilt i den her sammenhæng.

Hardwaren er Sony Ericsson Xperia Mini Pro (SK17i). Android-version 2.3.4.

Martin Wolsing

Min gør det også fra tid til anden. Men det er nu ikke anderledes end de Android-telefoner og iPhones jeg ser i dagligdagen.

Nu har jeg set rigtigt mange iPhones, og er via mit arbejde i kontakt med tusindevis af iPhone-brugere. iPhone er langt fra perfekt, men problemer med spontane eller tilfældige genstarter har den nu ikke.

Jeg har haft iPhone siden den aller første model, og ikke én eneste gang har jeg oplevet en spontan genstart. Jeg har faktisk ikke engang hørt om problemet med tilfældige genstarter på iPhonen.

De enheder jeg har bliver kun genstartet ifm. firmwareopdateringer.

Søren Mejlhede

Kan ikke genkende dette fra min S3, men bruger ikke telefonen til så meget andet ind telefoni, mail, kontakter, internet, kort/GPS, og angry bird.
Så det er jo "standart" software uden fejl.

På min Transformer TF700T oplever jeg at programmer går ned, men ikke styresystemet, det er i sær spil og andre sære application der forårsager dette. Men den dræner til gengæld batteriet selv når den er "slukket" og det er også kun nogen gange. Men der har når man har rodet meget med forskellige programmer godt af en genstart.

Men jo/ja der er nogen mærkværdigheder i alle styresystemer, især når der kommer nye versioner, og applikationer ikke ikke er opdateret, til det.

Der for venter jeg lige en 2-3 måneder før jeg prøver windows 8, på en af mine desktop PC. Så er de værste fejl forhåbentlig luget væk.

mvh Søren

Pelle Söderling

Der for venter jeg lige en 2-3 måneder før jeg prøver windows 8, på en af mine desktop PC. Så er de værste fejl forhåbentlig luget væk

Ikke for at dette skal handle om Windows 8 til Desktop PC'ere, men jeg har kørt med Windows 8 i 3 mnd nu og det kører mindst lige så godt som Windows 7, jeg har faktisk ikke oplevet nogen børnesygdomme endnu.

Thomas Ehler

OK. Hvis ikke MS kunne lave en ny Explorer.exe med Metro interface og et par andre små-kosmetisk ændringer, uden at fucke det hele op, ville jeg virkelig også blive nervøs...

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 15:06

Welcome to Free course to learn about the combined power of Alteryx and Qlik!

Affecto invites to a free course, where we want to share our knowledge of this self-service analysis platform together with the power of Qlik.
20. apr 2017

Robotics Process Automation (RPA) changes the way organizations think about and perform work at a reduced cost, higher efficiency and greater productivity

Join us for this exiting seminar, which Affecto hosts with our business partner SmartRPA May 3rd, 2017 at 13.00 in Copenhagen.
30. mar 2017