Windows Mobile er stadig dobbelt så udbredt som Windows Phone

Nokia og Microsoft har ikke fået hul på det amerikanske marked. Kun 0,3 procent af de amerikanske smartphone-ejere har en Windows-telefon fra Nokia, viser nye tal.

På trods af en storstilet lancering, der omfattede en kæmpe gadefest på Times Square i New York, og rekordstore beløb til markedsføring, har amerikanerne ikke fået øjnene op for Nokias Windows-telefoner.

Nye tal fra analysefirmaet Nielsen viser, at kun 0,3 procent af alle smartphones på det amerikanske marked er en Lumia-model fra Nokia. Det svarer til 330.000 telefoner, skriver The Next Web.

Dermed er der stadig tre gange så mange Symbian-telefoner fra Nokia i omløb i USA, 0,9 procent, som af de nye Windows-telefoner. Symbian er Nokias tidligere styresystem, som blev afskrevet i februar 2011, da Nokia valgte en ren Windows-strategi for alle smartphones.

Samlet set har Windows Phone en markedsandel på 1,3 procent, hvor Samsung og HTC hver står for 0,5 procent. Til sammenligning har den gamle Windows Mobile-platform stadig en samlet markedsandel på tre procent og er altså mere end dobbelt så udbredt som Windows Phone, trods de store reklamekampagner.

Mest populære er Android-telefoner, som sidder på 51 procent af markedet, mens Apples iPhone kommer på andenpladsen med en markedsandel på 34 procent.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere