Windows introducerer 'banebrydende' Green Screen of Death på preview builds

Illustration:
Hvis du er blevet træt af at kigge på den famøse Blue Screen of Death, kan du som betatester glæde dig til en grøn variant.

Screenshots af grønne fuldskærms crash-rapporter florerer på sociale medier, efter at det nyeste Windows Preview-build lækkede i denne uge. Den flotte nye variant vil eftersigende kun være aktuel for testere. Det skriver The Verge.

Illustration: Microsoft

Microsofts testere er i øjeblikket ved at prøvekøre Windows 10 build 14997, der indeholder nye småfeatures såsom mappe-organisering i startmenuen, et gamer-mode, bedre faneblade på Microsoft Edge og til sidst en nattelæsningsfunktion i stil med F.lux programmet.

Læs også: Microsofts marketings-boss: Vi gik for langt med Windows 10 nagware

Flere it-medier og windows-entusiaster gætter på, at Microsoft har tilføjet Green Screen of Death for klart at adskille systemnedbrud i Preview-builds i forhold til almindelige retail udgaver.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017