Windows 8 udkommer den 26. oktober

Illustration:
Microsoft har nu sat den præcise dato på udgivelsen af Windows 8. Den nye version af Windows kommer på gaden den 26. oktober.

Den 26. oktober kommer de første pc'er med Windows 8 i handlen, og det bliver muligt at hente og installere opdateringsversioner af den nye udgave af Microsofts styresystem. Det skriver ZDNet.

Microsoft meldte for godt en uge siden ud, at Windows 8 ville være klar til produktion i første uge af august, og styresystemet ville være i handlen i slutningen af oktober. Nu er der altså sat en præcis dato på lanceringen.

Læs også: Hands-on med Windows 8 på en tablet: IE 10 er rigtig god til touch

Ifølge ZDNet har Microsoft dog ikke specifikt udtalt, at der kommer æsker med rene Windows 8-installationer på hylderne i butikkerne. Detailsalget af Windows 8 udgør en forsvindende lille andel af Windows-salget i forhold til OEM-licenserne, som typisk sælges med en ny pc.

Læs også: Windows 8 får svært ved at slå Windows 7 på desktoppen

Det er også uvist, hvorvidt Office 2013 vil udkomme samtidig med Windows 8. Office 2013 blev tidligere på ugen frigivet i en særlig Preview-version og er dermed lige nu i offentlig betatest.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Flemming Riis

Tami confirmed that Windows 8 is on track to Release to Manufacturing (RTM) the first week of August. For enterprise customers with Software Assurance benefits, they will have full access to Windows 8 bits as early as August

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere