Windows 10 vil igen opdatere i baggrunden

På trods af massiv kritik tyder meget på, at Windows 10 fra næste opdatering igen vil begynde at downloade og installere fremtidige opdateringer i baggrunden.

Stormen af klager, som kom i kølvandet på den tvungne Windows 10-opdatering, har øjensynligt ikke afskrækket Microsoft fra at fortsætte 'succesen'.

I The Inquirer kan man læse, at det nyeste insider build indeholder en omformulering af reglerne omkring opdateringer i baggrunden.

I buildet står der, at 'vi vil automatisk downloade og installere opdateringer på nær forbrugsafregnede sider (hvor afgifter kan gælde). I det tilfælde vil vi kun downloade de opdateringer, som kræves, for at Windows kan køre glat'.

Definitionen af at 'køre glat' er ikke nærmere specificeret.

Det er dog endnu ikke sikkert, at dette vil gøre sig gældende i den endelige opdatering. Det er blot et insider build, og de kan derfor fjerne det fra den endelige Creators Update.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Svein Ingebrigtsen

men - de kunne da tillade en lille "boble" der viste at nu var den i gang med opdatering af computeren. Vi har virkelig problem med vores brugere hvor computeren lige låser og bliver utilgængelig og som senere viser sig at den var i gang med at opdatere. Jeg kan godt se at MS gerne vil lægge nødvendige opdateringer på en computer uden at spørge først. Meeen de kunne da godt fortælle om hvad de har gang i :)

  • 5
  • 0
#5 Gert Jürgensen

Gør som jeg deaktivere Windows Opdaterings Service, og via Scripts aktivere igen når tidspunktet passer dig, og ha et script der x minutter efter opstart deaktivere igen, så sker der intet i baggrunden uden du ved det. Jeg har gjort dette grundet Microsoft meget begrænset bruger venlighed til selv at styre hvornår man ønsker disse opdateringer ligges på.

Derudover har jeg selvfølgelig Image backup, så kommer der en opdatering ind som gør noget jeg ikke vil ha, så ruller jeg tilbage, og finder ud af hvordan denne opdatering holdes væk.

PS. Jeg holder selvfølgelig mig opdateret hvis nye vigtige opdateringer bør ligges på hurtigst muligt.

  • 0
  • 1
Log ind eller Opret konto for at kommentere