Webkonference sætter spot på hardware

Konferencen ColdFront 2017, som afholdes i København i starten af september, kigger nærmere på nye muligheder for hardware-integration i webapps.

Der er nye muligheder for at integrere webapplikationer med hardware-komponenter, som for eksempel near field communication (nfc), og det vil frontend-konferencen ColdFront, som afholdes i København d. 5. og 6. september, kigge nærmere på.

Det er fjerde år, konferencen løber af stabelen, og det nye sort i brugerenden af webapplikationer er altså hardware, som udover nfc-teknologien, der blandt andet benyttes i
smartcards og mobiltelefoner, også handler om Bluetooth og lyd-behandling i browseren, alt sammen ved hjælp af Javascript.

Kenneth Rohde Christiansen fra Intel vil fortælle om de nye perspektiver, og Google og Nordic Semiconductor byder i den forbindelse på hardware, som deltagerne kan tage med hjem og eksperimentere med.

Vind billetter eller få rabat

Øvrige emner på konferencen er fremtiden for CSS, hvor blandt andre Sam Richard fra W3C's CSS Houdini Task Force taler om emnet. Der bliver også sat fokus på browser-ydelse og hvad canvas-elementet og WebGL-standarden kan betyde for gammeldags rendering med HTML og CSS.

Version2 udlodder på et senere tidspunkt to billetter til konferencen, og der er også en rabatkode til de læsere, der ikke er så heldige, så bliv på kanalen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere