Ny dansk udviklerkonference er en 'varm og social krokodille'

Microsoft lancerer ny, dansk udviklerkonference med navnet Warm Crocodile, der løber af stabelen 16.-17. januar 2013. Konferencen handler lige så meget om det sociale som om det faglige.

Der er emner som .NET-udvikling, cloud computing, web-applikationer og HTML5 på menuen, når Microsoft i januar fyrer op under sin nye, danske udviklerkonference Warm Crocodile Conference.

Men konferencen, som finder sted i København 16.-17. januar 2013, handler lige så meget om det sociale som det faglige indhold.

Læs også: Vind 5 billetter til Microsofts nye udviklerkonference

Det fortæller Daniel Frost, Microsoft-evangelist og leder af konferencen. Han oplever tit på andre udviklerkonferencer, at mange af de store guldkorn for deltagerne viser sig under frokosten, middagene og festerne. Alt det, der sker uden om konferenceprogrammet.

»Warm Crocodile handler lige så meget om at netværke og møde ligesindede som om det faglige indhold, der selvfølgelig stadig er fundamentalt for konferencen. Vi lægger derfor vægt på, at folk skal lave nogle ting sammen undervejs i konferencen,« siger Daniel Frost til Version2.

Masser af teknikoplæg

Han vil ikke afsløre for meget om, hvad deltagerne så skal lave sammen. Men det kommer formentlig til at involvere noget med krokodiller, dog ikke de levende af slagsen.

I løbet af konferencens to dage kan du blandt andet høre oplæg fra Version2-blogger og udviklingschef hos Kapow Software, Anne-Sofie Nielsen, om API'erne hos selskaber som Facebook, Twitter og LinkedIn.

Du kan også gå til foredrag med blandt andre Autofixture-opfinder Mark Seemann, Umbraco-stifter Niels Hartig, Appharbor-stifter Troels Thomsen og skaberen af ASP.NET Web API, Henrik Frystyk Nielsen.

Og navnet 'Warm Crocodile'`?

»Konferencer har det med at hedde kedelige ting som 'Developer blah blah' og 'Tech blah blah' eller et eller andet ligegyldigt usexet gråt og ustimulerende. Warm Crocodile – awesome as Dundee’s knife,« lyder forklaringen fra Daniel Frost.

Version2 udlodder 5 billetter til den nye konference - klik her for at deltage i konkurrencen.

Version2 er eksklusiv mediepartner på Microsofts nye udviklerkonference, Warm Crocodile Conference, som finder sted i København 16.-17. januar. Klik her for at læse og tilmelde dig konferencen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere