Wargaming indkøber dansk spilselskab

Illustration: Wargaming Danmark
Det kendte studie Wargaming, som står for eksempelvis World of Tanks, har indkøbt et datterselskab af IO Interactive, Hapti.co.

Wargaming, som nok mest er kendt for World of Tanks, har indkøbt et datterselskab til IO Interactive, Hapti.co.

Det skriver IT Watch, og det kommer som en kærkommen nyhed efter det forrige kapitel i dansk spilhistorie, hvor IO Interactive i maj afskedigede 75 medarbejdere.

Hapti.co, som har markedsført sig med 'casual spil til browser og mobilplatforme', kommer ifølge tidligere leder for Hapti.co og nu direktør for Wargaming i Danmark Rune Vendler, »til at producere mobilspil til Wargaming, og dette er en global satsning«.

Det hele vil vokse

Lige nu har firmaet 15 medarbejdere, men i løbet af et par år skulle de gerne få ti medarbejdere mere med på holdet.

»Det haster ikke. Det er vigtigt for os at få de rette folk ind. Det er et kæmpe firma med en masse succes, og vi er glade for, at de har set et potentiale i os,« siger Rune Vendler.

Selv har han arbejdet med spil som Kane & Lynch og Fable, mens Wargamings repertoire strækker sig over et antal 'World'-spil: World of Tanks, World of Warships, World of Warplanes og World of Tanks Blitz.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017