Volkswagen-snydeværktøj til PHP udviklere

Illustration:
Som en joke på Volkswagenskandalen har en fransk programmør lavet en PHPUnit udvidelse.

Med en ny udvidelse til PHPUnit kan du få din PHP-kode til at gå sikkert gennem automatiserede kvalitetstest uanset kodens fejl og mangler. Det skriver Business Insider.

’VW Phpunit’ er udviklet af den franske programmør Hugues Maignol og har allerede fået 1500 stjerner på GitHub.

»Dit primære mål er at levere mere kode til verden. Der er ingen grund til at lade sig holde tilbage af vanskeligheder og bugs, der opstår gennem udviklingen,« skriver Maignol ironisk på projektets GitHub side.

Når VW Phpunit er aktiveret, vil koden opdage automatiserede kvalitetstests og tilpasse sig for at blive godkendt. På samme måde som Folkevogn formåede at få deres dieselbiler til at snyde forureningstests.

Læs også: Sådan kunne VW snyde udstødningstest med software

Maignol forsøger både at lave sjov med den øgede brug af automatisk kvalitetstjek til softwarekode, men også Tyskland generelt, fordi at de har et omdømme for at være landet for kvalitet, og PHPunit blev udviklet af en tysk programmør, Sebastian Bergmann.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Mikkel Malther

Jeg arbejder som systemudvikler i den private sektor. Af erfaring gir' dårlig kode som regel, små dumme fejl der irritere brugeren. Det kan være fejl i GUI eller at en service ikke bliver udført men koden afvikles 'med warnings'. En dårlig bruger oplevelse skræmmer brugere væk. Man skal overveje hvilke 'warnings' der ikke irritere brugeren og hvilke man skal fjerne for ikke at skræmme kunden væk. Koden skal have et formål, relevans og en vis kvalitet og ikke bare "Dit primære mål er at levere mere kode til verden."

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere