VMware splitter Android-enheder i to – Apple vil ikke lege med

20. oktober 2011 kl. 15:081
VMware splitter Android-enheder i to – Apple vil ikke lege med
Illustration: Android.
VMware kan køre to seperate telefoner på én Android-enhed, og løsningen er nu parat til at blive udrullet. Det virker dog ikke på iPhone, for Apple vil ikke tillade virtualisering på iOS-enheder.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

VMware kan nu virtualisere alle Android-enheder, og dele dem om i en privat- og en arbejdsenhed, der er totalt adskilt. Det kan lade sig gøre med produktet Horizon Mobile. Men VMware har endnu ikke fået iOS-enheder med ind under dets virtualiserings-vinge.

VMware vil ikke kommentere på, hvorfor de endnu ikke har fået Apple med under deres virtualiserings-vinge på mobilmarkedet, men har kun følgende kommentar.

Artiklen fortsætter efter annoncen

»Vi kan ikke kommentere på Apples forretningsstrategier. Men det, vi kan sige, er, at Android er en meget vigtig spiller på mobilmarkedet og bliver stærkere og stærkere. Android er åben for samarbejde, og derfor er Android en god partner for os i forhold til virtualisering på mobile enheder,« siger Paul Strong, VMwares tekniske direktør i Europa.

Virksomheder kan dog godt køre applikationer i et virtuelt miljø hos VMware i iOS-produkter. VMware tilbyder nemlig et produkt, AppBlast, som kan afvikle applikationer fra deres eget datacenter, eller en cloududbyders datacenter, direkte i browseren. Således behøver man ikke at virtualisere selve hardwaren, og på den måde har for eksempel Apple ikke længere noget at skulle have sagt.

At afvikle AppBlast-applikationer kræver blot en moderne browser, der understøtter HTML5, og så kan medarbejderen alligevel få adgang til sine applikationer; selv på ikke-Android enheder.

1 kommentar.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
20. oktober 2011 kl. 19:57

Måske journalisten ved mere end alle andre når der skrives "VMware tilbyder nemlig et produkt, AppBlast" - AppBlast er kun et projekt og lige blevet annonceret i forbindelse med Vmworld. Et færdig produkt er det desværre ikke endnu - men det ser spændene ud.