VKR-direktør stopper efter bedragerisag

Direktør i det VKR Holding-ejede General Solar System, Jes Donneborg, fratræder sin stilling efter bedragerisag.

Jes Donneborg fratræder sin stilling som direktør i virksomheden General Solar System, der er en del af VKR Holding.

Den nu forhenværende direktør har valgt at fratræde stillingen "af hensyn til virksomhedens renommé", hedder det i en pressemeddelelse fra VKR Holding. Selskabet har valgt at imødekomme Jes Donneborgs beslutning.

Virksomheden kom i offentlighedens søgelys, da det kom frem, at programmøren Jesper Mo Hansen, som direktør Jes Donneborg ansatte i General Solar system, havde brudt sin konkurrenceklausul ved først at opsige sin stilling hos virksomheden Divine Business Solutions og derefter arbejde i det skjulte for samme virksomheds største kunder.

I den position havde Jesper Mo Hansen ifølge direktør i Divine Business Solutions, Tom Lisborg, brugt viden og programmer, som han havde haft ansvaret for som teknisk direktør hos Divine Business Solutions.

Advokatfirmaet Kromann Reumert har ifølge pressemeddelelsen fra VKR Holding fastslået, at den omtalte konkurrenceklausul ikke forbød ansættelse af Jesper Mo Hansen.

Samtidig viser undersøgelsen dog, at direktør Jes Donneborg har handlet, "som om konkurrenceklausulen blev overtrådt og dermed forsøgt at medvirke til at omgå denne".

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere