Visual DataFlex forbedrer integrationen

Version 14.1, som netop er blevet frigivet, giver flere integrerede faciliteter og bedre fejlhåndtering.

Med frigivelsen af DataFlex 14.1 er det blevet endnu nemmere for udviklere at designe og vedligeholde deres databaser, da dette nu er blevet integreret i Visual DataFlex Studio, således at det ikke længere er nødvendigt at anvende separate værktøjer til at oprette, slette og redigere tabeller samt foretage modifikationer i data dictionaries, skriver Data Access i en note til sine kunder.

Visual DataFlex Sudio er et integreret udviklingsværktøj til databaseapplikationer. Udviklingsværktøjet har connectors til alle mest almindelige databaser.

Yderligere er der også blevet plads til bedre fejlhåndtering, da fejl nu opdeles i unhandled errors og handled errors. Handled errors er de fejl, som udvikleren har forudset vil opstå, når brugerne anvender den udviklede applikation. Unhandled errors er de helt uforudsete fejl, der kan opstå. Når disse fejl opstår, vil det nu være muligt for brugeren at maile et komplet stackdump til udvikleren eller en helpdesk, der så får meget nemmere ved at finde frem til problemets rod.

Endelig er der også blevet plads til udvikling af traditionelle pc-applikationer med et internet-interface. Denne udvidelse kommer i tillæg til den allerede eksisterende mulighed for at udvikle web-applikationer.

I lighed med andre leverandører af udviklingsværktøjer tilbyder Data Access også en gratis version af produktet, som dog ikke må anvendes kommercielt, men som giver en mulighed for at afprøve udviklingsværktøjet, inden man beslutter sig for et eventuelt køb.

I Danmark markedsføres Visual DataFlex af Front-IT ApS.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Jakob Kruse

Kender man VDF i forvejen er det bare med at få opdateret. Og ellers kan det varmt anbefales at prøve, for alle der går med en lille udvikler i maven. Bedre værktøj til lynhurtig fremstilling af diverse database-baserede applikationer findes ikke.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere