Vista vinder frem i Danmark

Selv om salget af Vista måske skuffer analytikerne, så viser de seneste målinger fra FDIM en betydelig øget brug af Windows Vista i Danmark.

Inden for de seneste måneder er brugen af Microsofts nye styresystem Windows Vista i Danmark øget betydeligt.

Det viser nye tal fra Foreningen af Danske Internetmedier (FDIM), der måned for måned måler brugen af eksempelvis browsere og styresystemer.

I juli-måneden var 8,7 procent af de danske internetbrugere udstyret med Windows Vista, mens lidt under 85 procent brugte Windows XP.

Til sammenligning var der i maj måned kun 5,5 procent af internetbrugerne, der brugte Vista. Maj-tallet for XP var lige ved 88 procent.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Kristian Christensen

Vel?, en af grundene til at Vista har så megen fremgang er vel også fordi at samtlige bærbare,stationære nu om dage der sælges er med præ-installeret vista, det hiver jo statistikken godt op i vejret.

Man har jo ikke nået valg fredag efter fyreaften i bilkas elektronik jungle, enten er det bærbaren til 6999 der kan det hele med Vista!, eller den nede fra computer forretningen til 10.000 med styresystem efter eget valg!, ikke for at sige noget om priserne, men folk der ikke kender en pind! til computere og dens sammensætning, vælger jo over 50% af gangene en bilka,kvickly etc....

  • 0
  • 0
Thomas Ehler

Det er jo egentlig fantastisk. Et firma der har så mange penge, at det kan gennemtvinge et nyt styresystem de fleste ikke vil have. I hverttilfælde ikke når de har haft det i 14 dage og kommer fra XP.

Jeg har MANGE gange, senest i går aftes!, stået med venner, eller brugere på mit arbejde, som vil høre om det er muligt at få XP i stedet for Vista på deres nyindkøbte.
Også selv om de selv skal betale XP licensen.

Faktum er at folk ikke kan finde ud af Vista,
synes det reagerer LAAngsomt og er dødtrætte af alle de bokse og ekstra kodeord de konstant skal forholde sig til.
De forstår ikke hvad de svarer på og kan SLET ikke finde ud af at ændre indstillinger, så der ikke kommer så mange.

  • 0
  • 0
Mikkel Thielemann

Imellem Microsoft og forbrugerne står forhandlerne og producenterne, der ukritisk vælger Vista frem for XP og andre. Dell, fx, der ellers tilbyder stor egenkonfiguration ANBEFALER Vista! Hvorfor det? Hvorfor ikke anbefale noget, der er afprøvet i flere år og så tvinge køberen til aktivt at vælge Vista.

Men det er rigtigt, at Microsoft sammen med producenterne får os til at føle os gammeldags og bagud, hvis vi virkelig vil vælge XP. Man skal jo være med på det nyeste - også selvom det ikke duer!

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere