Vista-pc'er kløjs i sletning af filer

2 kommentarer.  Hop til debatten
Flere brugere klager over en fejl i Windows Vista, som får pc'en til nærmest at gå stå, når brugeren forsøger at slette en fil.
27. marts 2007 kl. 11:14
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

For visse brugere er "wauw-oplevelsen" ved Windows Vista en noget anden, end det var tiltænkt. En fejl i styresystemet betyder, at styresystemet i visse tilfælde kan gå nærmest i stå, når brugeren forsøger at kopiere, slette eller flytte en fil.

Microsoft har ifølge nyhedstjenesten The Register udarbejdet et såkaldt hotfix. For ikke-tekniske brugere kan det dog være en vanskelig proces at installere i forhold til de egentlige opdateringer, som typisk installeres automatisk.

Problemet i Windows Vista skyldes angiveligt en fejl i den proces, som beregner den resterende tid, som systemet skal bruge på at udføre filhåndteringsopgaven.

Selve operationen med at ændre i filsystemet fungerer som normalt, men den defekte proces får systemet til at hænge og kan ikke afbrydes, lyder klagerne fra de ramte brugere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Microsoft undersøger nu muligheden for at udsende en decideret opdatering, som løser problemet, skriver The Register.

2 kommentarer.  Hop til debatten
Fortsæt din læsning
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
2
27. marts 2007 kl. 14:58

Det triste ved denne udvikling er så desværre at de har valgt at få virkeligheden til at stemme overens med de astronomiske tidsestimater.

1
27. marts 2007 kl. 14:55

Windows' beregninger af resterende tid ved f.eks. filkopiering har altid været en kilde til undren og underholdning. Det er da rart at se, at også på dette område er der nu sket udvikling. :-)