Visitdenmark og tre kommuner vælger Drupal

Brugen af open source-CMS breder sig i det offentlige. Et stort udbud for Visitdenmark er netop vundet med en Drupal-løsning og tre kommuner har også lagt sig fast på Drupal.

Når turister i Danmark til næste sommer vil læse om lokale seværdigheder og hoteller, vil de læse det fra en Drupal-dreven webside.

Et EU-udbud om opgaven er nemlig netop gået til bureauerne Bysted og Propeople, der har budt ind med en løsning baseret på open source-CMS’et.

Samtidigt har nu tre kommuner valgt at bruge Drupal til ny hjemmeside. Københavns Kommune er i gang med at planlægge nyt intranet og ny webside på Drupal, og Ballerup og Syddjurs Kommune har også opgaver på vej, hvor dette CMS på forhånd er et krav.

Det skriver Drupal.dk.

Hos København har man kørt et mindre projekt med Drupal for at teste, om CMS’et også kan bruges til offentlige intranet. Erfaringerne er gode nok til, at man nu går videre og vil have hele det kommende intranet bygget på det gratis CMS.

Læs også: Derfor valgte Københavns Kommune Drupal til nyt intranet

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Tine Müller

Først tillykke til Bysted og ProPeople som vandt ordren om at lave det nye Visitdenmark i Drupal.

Mit projekt http://beta.findtoilet.dk/ er også lavet i Drupal, så håber at Visitdenmark, Bysted samt ProPeople vil synes at mit projekt er spændende og ikke mindst for vores turister.

Hvor mit projekt befinder sig i øjeblikket http://www.version2.dk/blog/crowd-mapping-32404#comment-183794.

  • 0
  • 0
#4 Tine Müller

Drupal CMS-løsning til syddjurs.dk. Spændende at følge med i videoen, hvor leverandører spørger om yderligere http://bit.ly/tZe2Jf

Synes kommunerne sammen med KL/KOMBIT skulle lave en fælles Drupal portal, istedet for at hver kommune skal bruge penge og tid på at lave hver deres eget, det kunne der spares mange skattekroner på. Evt. ligesom http://ting.dk/ for bibliotekerne.

Og så kunne vi arbejde sammen om kortlægningen af de offentlige toiletter som mit projekt http://www.findtoilet.dk/ opfylder. Skal ende på Smartphones.

  • 1
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere