Virus-gruppe går i opløsning

Virus-gruppen 29A stod bag verdens første mobil-virus. Gruppen lavede ikke ondsindet kode, men demonstrerede sårbarheder.

Ifølge en indlæg på virus-gruppe 29A's hjemmeside er gruppen gået i opløsning. Det skriver Heise Online.

I indlægget skriver medlemmet som går under navnet Virusbuster, at gruppens medlemmer ikke længere holder kontakten vedlige. Det begyndte at gå ned af bakke for gruppen i midten af 2007, hvor flere af medlemmerne forlod gruppen.

Gruppen blev kendt for sine nyskabende metoder. Den stod bag Cabir, som var verdens første orm, der angreb mobil-telefoner. Gruppen var også ansvarlig for tidlige virusser mod Windows 2000 og 64-bit-udgaver af Windows.

Miljøet blev kriminelt

Gruppens vira indeholdte aldrig skadende kode, men var skabt for at demonstrere sårbarheder.

Ifølge Heise Online formoder flere antivirus-specialister, at årsagen bag 29A's nedtur skyldes kriminaliseringen af virus-miljøet.

En enkelt af medlemmerne i 29A, Marek "Benny" Strihavka, røg bag tremmerne for sin kriminelle aktiviteter.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Karsten Neve Petersen

Helt ærligt, læer I ikke korrektur? "Ifølge en indlæg..." Det hedder ET indlæg. "virusser" Der hedder vira (som der i øvrigt står senere i artiklen). "En enkelt af medlemmerne..." Igen ET i stedet for EN. "røg bag tremmerne for sin kriminelle aktiviteter." SinE...

Går det ikke lidt for stærkt indimellem? Det er ihvertfald irriterende at læse...

  • 0
  • 0
#4 Peter Makholm Blogger

Ordet 'virus' har hele tre normrette flertalsformer på dansk og nogle vil endda sikkert fasthold at det ikke har en flertalsform overhovedet.

Man lad os da hurtigst muligt får udrydet disse pseudolatinske flertalsformer. Især dem der ikke engang findes på rigtig latin.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere