Virtual Reality-revolutionen er lige på trapperne

Facebook og Samsung annoncerede nye VR-initiativer på Mobile World Congress i Barcelona over weekenden.

Facebook har skabt en social VR-afdeling, og Samsung har på Mobile World Congress i Barcelona afsløret et 360-graders kamera, der skal bidrage til deres eget Gear VR headset. Det skriver TechCrunch.

Fremvisningen af den næste Samsung Galaxy S7-telefon blegnede dog i forhold til satsningen på VR-udstyr.

Samsungs næste Galaxy S7-telefon kan nemlig ikke bryste sig af mange mobiltekniske nyskabelser, men giver forbedrede muligheder for at kunne anvende Samsungs VR-headset.

Samsung håber på at vende stærkt tilbage fra et skuffende mobilsalg ved at satse på VR-teknologi. Facebook er i samme båd, og imens VR-entusiaster venter på at kunne købe Oculus Rifts headset i næste måned, har Facebook oprettet en ny VR-afdeling med flere hundrede programmører ledet af to chefer med erfaring inden for compterspil.

Læs også: Verdens første virtual reality butik åbner i Kødbyen

Mark Zucerberg fortalte under et oplæg, at VR skal være det næste skridt i onlinekommunikation efter tekst, billeder og video. De håber på at få forbrugerne til at omfavne platformen som en social teknologi, hvor man har VR-oplevelser i fællesskab med bekendte.

Oculus Rifts headset vil koste i omegnen af 4.000 kroner, når det kommer på markedet i næste måned. Virksomheden er ejet af Facebook.

Samsungs headset kan erhverves til 800 kr. og bliver foræret væk til dem, der forudbestiller en S7-telefon.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Kommentarer (0)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Partnernyheder

Welcome to a seminar on tools that help you become GDPR compliant!

Getting GDPR compliant by May 2018 implies a lot of activities covering the legal aspects, internal business processes, data management, and security technology.
28. feb 2017

Maja Rosendahl Larsen ansat hos Affecto

24. jan 2017

Introduction to Jedox – Affecto Seminar, Copenhagen

12. jan 2017