Vinderne af GOTO-konkurrencen er fundet - men alle konkurrencedeltagere kan få 10 procent rabat

Så har redaktionen trukket de fire heldige vindere i GOTO-konkurrencen, der hver har vundet en billet til udviklerkonferencen til en værdi af 15.000 kroner. Har du deltaget i konkurrencen, kan du dog købe en billet til GOTO og få 10 procent rabat.

Version2 har i to omgange udloddet i alt fire billetter til GOTO 2011, der foregår i Musikhuset i Århus fra den 10. til 12. oktober. De heldige vindere, der hver har fået en billet til en værdi af 15.000 kroner, er:

Daniel van Acker

Jakob Jensen

Martin Madsen

Jesper Petersen

Stort tillykke til dem. Hvis du har deltaget i konkurrencen, har du mulighed for at købe en billet med 10 procent rabat. Du skal blot sende en mail til juh@version2.dk med dit navn. Husk at sende fra den samme mailadresse, du benyttede, da du deltog i konkurrencen.

Sidste år skiftede konferencen navn fra JAOO til GOTO; et navneskifte, der signalerede, at konferencen nu favner endnu bredere. Siden begyndelsen i 1996 er GOTO vokset til at blive en af verdens førende udviklerkonferencer, der er et fikspunkt i kalenderen for cremen af cremen af verdens it-udviklere.

Dette års konference byder blandt andre på Ryan Dahl, skaberen af node.js, Linda "Queen of Patterns" Rising og Lars Bak fra Google - blot for at nævne et par stykker. Se hele listen over Se hele listen over oplægsholdere

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere