Vindere af billetter til GOTO 2011 fundet

Udviklerkonferencen GOTO (tidl. JAOO) løber 11.-13 maj af stabelen i København. Version2 satte for anden gang tre billetter på højkant til en samlet værdi af 45.000 kroner. Se vinderne her.

JAOO blev sidste år omdøbt til GOTO, og med navneskiftet er udviklerkonferencen udvidet til at omfatte København i stedet for kun Århus, der har været hjemsted siden 1996.

Konferencen afholdes i Falconercenteret på Frederiksberg den 11.-13. maj med topfolk fra blandt andet Google, Oracle og Microsoft.

Version2 udloddede endnu en gang tre af de eftertragtede billetter. De heldige vindere blev:

Kim Hjortholm

Michael Lykke

Jörn Martin Hajek

Vinderne har fået direkte besked. Tillykke til dem.

Hvis du har deltaget i konkurrencen, men ikke har vundet, kan du få 10 % rabat på billetprisen ved at skrive en mail til community@version2.dk.

Bemærk, at det KUN er deltagere i konkurrencen, der kan få rabat.

Læs mere om GOTO 2011 her

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Jarnis Bertelsen

Jeg checker normalt Version2 mindst én gang om dagen, og et nyhedsbrev vil bare være unødigt fyld i min mailbox. Jeg kan selvfølgelig sætte et filter op, så de bliver slettet automatisk, eller bruge en spam emailadresse, som jeg ikke checker. Det virker bare absurd at både jeg og Version2 skal bruge resourcer på dette, eller at jeg alternativt som flittig læser skal være udelukket fra konkurrencer som denne.

  • 0
  • 0
#3 Kim Hjortholm

Nu er det jo ret normalt at man "betaler" for at deltage i en konkurrence med en mailadresse - de færreste ønsker at give gevinster bort til "drive-by" besøgende.

Men ok, som en af de glade vinder af konkurrencen er det jo nemt at være positiv :-)

Version2's nyhedsbrev er klart medvirkende til at jeg besøger version2 website - så for mit vedkommende en gratis omgang at deltage, jeg var abonnent på nyhedsbrevet i forvejen.

Gevinsten fald iøvrigt på et velkommen sted - er lige startet som selvstændig, i første omgang en webshop med salg af naturkosmetik (http://www.jivana.dk), men næste projekt er netop at forfølge et par softwareideer - så perfekt timing at blive inspireret på GOTO :-)

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere