Vind gratis billetter til udviklerkonferencen GOTO

Version2 udlodder tre fribilletter til udviklerkonferencen GOTO 2013 i Aarhus til en samlet værdi af næsten 42.000 kroner. Deltag her.

Igen i år giver Version2 dig muligheden for komme gratis med på udviklerkonferencen GOTO i Aarhus, der er blandt verdens største af sin slags.

GOTO finder sted i Musikhuset i Aarhus fra den 30. september til den 2. oktober 2013, og Version2 er officiel mediepartner.

På konferencen kan du blandt andre møde Brian Goetz, der holder keynote om Java i fortid, nutid og fremtid, Ben Christensen, der er udvikler på Netflix' API samt Douglas Crockford, som har opfundet Tilton - det grimmeste programmeringssprog, der ikke var specifikt designet til at være et grimt programmeringssprog.

For at deltage i lodtrækningen om en fribillet skal du blot udfylde formularen nedenunder og tilmelde dig Version2's nyhedsbrev, som du til enhver tid kan afmelde igen. Du modtager en e-mail som bekræftelse på, at du deltager i konkurrencen. Sidste frist for deltagelse er fredag den 28. juni kl. 12. Se også konkurrencebetingelserne.

Vinderne får direkte besked.

Opdateret: Denne konkurrence er lukket.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere