Vind billet til GOTO 2011

GOTO-konferencen slår dørene op den 10. oktober med et væld af spændende oplægsholdere. Version2 udlodder to billetter til en værdi af 15.000 kr. hver.

Den 10-12. oktober løber GOTO 2011 af stabelen i Musikhuset i Århus. Sidste år skiftede konferencen navn fra JAOO til GOTO, et navneskifte, der signalerede, at konferencen nu favner endnu bredere. Siden begyndelsen i 1996 er GOTO vokset til at blive en af verdens førende udviklerkonferencer, der er et fikspunkt i kalenderen for cremen af cremen af verdens it-udviklere.

Dette års konference byder blandt andre på Ryan Dahl, skaberen af node.js, Linda "Queen of Patterns" Rising og Lars Bak fra Google - blot for at nævne et par stykker. Se hele listen over oplægsholdere

Version2 udlodder 2 X 1 billetter til det eftertragtede arrangement til en værdi af 15.000 kr. hver. Du skal blot udfylde nedenstående formular, hvor du samtidig bliver tilmeldt Version2's nyhedsbrev.

Rabat til deltagere i konkurrencen

Alle deltagere i konkurrencen får mulighed for at købe billet til GOTO 2011 med 20 procent rabat.

Læs mere om GOTO 2011 på det officielle site

Vinderne vil få direkte besked og blive offentliggjort her på Version2. Konkurrencen udløber mandag den 29. august kl. 15. Ved at tilmelde dig konkurrencen giver du samtykke om at blive tilmeldt Version2's nyhedsbrev, hvis du ikke allerede modtager det i forvejen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere