Video: Hands-on med Surface hos Microsoft i Redmond

2. november 2012 kl. 14:229
BUILD 2012: Version2 har haft mulighed for at tage et hurtigt kig på Microsoft-tabletten Surface. Se videoen her.
Artiklen er ældre end 30 dage

REDMOND, WASHINGTON Microsoft-tabletten Surface lader til at være på alle udvikleres læber til dette års Build-konference, hvilket ikke er så underligt, da alle betalende deltagere på Microsofts store udviklerkonference har fået stukket et eksemplar i hånden til at tage med hjem.

Den gestus gjaldt ikke journalisterne, men Version2 har alligevel haft mulighed for at tage et hurtigt kig på Surface i den lille udgave med ARM-processor og Windows RT, der senere suppleres af nye og kraftigere, men også mere strømforslugne Surface-modeller med Windows 8 og Intel-processorer.

Du kan læse mere om forskellene på Windows 8 og Windows RT i Version2s artikel om emnet, men den helt afgørende forskel er, at Windows RT ikke kan afvikle eksisterende Windows-programmer skrevet til x86-arkitekturen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Version2 tager i denne video et nærmere kig på selve brugeroplevelsen ved Surface. Vi følger op med en mere detaljeret gennemgang, så snart der lander et testeksemplar på redaktionen.

Remote video URL

Version2s rejseomkostninger i forbindelse med Build 2012 er dækket af Microsoft.

9 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
3
4. november 2012 kl. 14:44

Er det lag der viser sig da journalisten er ved at demonstrere word? Det lyder unægteligt som om at han taster på tastaturet uden der sker noget på skærmen og efter han stopper med at taste fortsætter der med at komme ny skrift på skærmen.

4
4. november 2012 kl. 18:17

Jeg tror ikke det er lag vi ser, men den nye måde som hele Office 2013 pakken rendere tekst/visuelle effekter på. Den skal opleves - personligt kan jeg godt lide det, omend andre nok vil mene det er en unødvendig "wauw" effekt.

6
5. november 2012 kl. 09:41

Det var rent faktisk MEGET word lag, dagen surface udkom, men det viste sig vist at blive rettet med en "day 1 patch" Men se her hvordan det så ud:https://www.youtube.com/watch?v=VTtf_BgFS08

Men efter updaten skulle det køre helt smertefrit.

7
5. november 2012 kl. 10:12

Det var rent faktisk MEGET word lag, dagen surface udkom, men det viste sig vist at blive rettet med en "day 1 patch"
Men se her hvordan det så ud:
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=VTtf_BgFS08">https://www.youtube.com/wa…;
<p>Men efter updaten skulle det køre helt smertefrit.

Tja jeg vil jo så mene at hvis den pågældende patch er på den surface journalisten filmede så er det ikke helt smertefrit endnu. Men det er da betryggende at det kun er i Word at problemet findes.

8
5. november 2012 kl. 12:49

Jeg er desværre ikke bekendt med patch-status på de maskiner, der var sat frem til demo. Men ja, den blå model virkede, som om den havde lidt efterslæb - dog ikke så meget som i den video, Patrick linker til - i Word sammenlignet med den sorte model med Type-coveret.

Indtil videre er det dog mit indtryk, at hvis Surface skulle gå hen og floppe, så skyldes det andre parametre end efterslæb/lag, som den umiddelbart virker klinisk renset for i alle led.

Men som sagt: mere info følger, når Version2 får mulighed for et mere grundigt eftersyn af maskinen end dette hurtige hands-on.

Vh Mikkel, v2.dk

1
2. november 2012 kl. 15:42

hmm, det ligner da almen windows desktop mest, ser da ikke ret touch venligt ud den office.. ? Hvis både desktop og mobil udgave kun er halv-udførte løsninger pga. den anden forudser jeg ikke meget success til ms med den her ide om én super sytem to rule them all

2
3. november 2012 kl. 16:35

Nu ved jeg ikke med dig - men for mig gør det intet at officepakken ikke er specielt touchvenlig. Har ikke tænkt mig at side at skriver mange sider på en touchskærm

Venter selv spændt på at asus får deres transformer book på markedet. ser frem til at bruge den som studerende hvor noter i Onenote kan suppleres let af tegninger af f.eks. molekyler - noget jeg virkelig har manglet