Version2's sommertour starter hos 100-års fødselar

4 kommentarer.  Hop til debatten
Version2 på sommertour: IBM lægger hus til første etape af Version2's sommertour. Nu begynder løjerne.
4. juli 2011 kl. 10:21
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Lugten af Ga-Jol eller chokoladefrøer hænger ikke længere over Østerbro. For den gamle Galle & Jessen-fabrik på Vibenhus Runddel huser i dag et væld af blåskjortede konsulenter med IBM-skilt i bukselinningen.

Version2 har mandag og tirsdag slået lejr i lobbyen. Her har vi frit udsyn til fædre, der i anledning af ferien har børnene med på arbejde, asiatiske forretningsforbindelser, der kommer trillende med deres kufferter og Facility Management-folk, der arbejder hårdt på at udbedre vandskader efter weekendens skybrud og en ituslået rude.

I løbet af dagen vil redaktionen forsøge at opstøve det ældste stykke hardware på matriklen, anmelde kantinen og om muligt skrive dagens indlæg i "frynseføljetonen". Stay tuned.

4 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
4. juli 2011 kl. 12:18

...er utvivlsomt frøerne oppe på skorstenen. DMSave / Mærsk Data flyttede ind længe efter Galle & Jessen fabrikken lukkede så jeg tvivler stærkt på at i finder noget som er mere end 10 år gammelt. Hvis i nu sad i Lyngby eller Allerød så var der større chance for at falde over en gammel mainframe.

4
5. juli 2011 kl. 02:25

Jeg glemte at tilføje, at IBM 305 Ramac var IBMs første pladelager. Det gemmer sig på billedet af de to unge mennesker bag ved "Version2 App skiltet".

Købmandsbægten står til højre, udenfor billedet.

2
4. juli 2011 kl. 12:26

Frøerne blev pillet ned for et par år siden, da ejendomsselskabet der ejer huset ikke ville vedligeholde dem længere. Så vidt jeg husker var det en 10-års aftale, der udløb.