Version2's læsere forudså CSC's fyringsrunde

To ud af tre deltagere i Version2's nytårsquiz havde forudset dagens udmelding om afskedigelser i CSC.

Har CSC i Danmark varslet fyringsrunde efter reglerne om masseafskedigelser?

Sådan lød spørgsmål syv i Version2's nytårsquiz, hvor læserne blev bedt om at forudsige svaret på 13 it-hændelser i 2012.

Og med dagens udmelding fra CSC om, at 450 medarbejdere på nordisk plan står til at miste jobbet, ser svaret temmelig sikkert ud til at blive et ja.

Læs også: Nytårskonkurrence: Skal Ballmer spille mere golf og kommer tv'et fra Apple?

Det svar havde hele 67 procent af deltagerne i quizzen forudset, så de kan nu sætte hak ved mindst én rigtig.

Dermed er der på nuværende tidspunkt afgjort to ud af de tretten spørgsmål - begge relateret til CSC. Da Justitsminister Morten Bødskov i februar lagde CSC-skandaleprojektet Polsag i graven, kom svaret på spørgsmål 6 " Er politiets sagsbehandlingssystem Polsag udrullet i fuld drift i mere end to politikredse?" nemlig også. At det ikke blev tilfældet, havde 61 procent af læserne forudset.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#4 Torben Mogensen Blogger

Jeg er mere bekymret over, at diagrammet er vist i "3D", da synsvinklen kan ændre indtrykket. I den viste vinkel er mindre end 33% af arealet af figuren rødt, og det får det røde stykke til at virke mindre. Hvis kagen var drejet, så det røde stykke var midt foran, ville det virke meget større.

  • 1
  • 1
#5 bent gaardsøe madsen

Jeg synes det er lidt trist at se en sjov kommentar på baggrund af et lagkagediagram.

Det var 650 IT folk ude i kulden fra CSC + 1000 fra Nokia, plus dem som andre har sagt farvel til. Altså min. 1650 vellønnede jobs (og dermed gode skattebetalende borgere), som nu skifter status fra indtægtsgivende for samfundet til udgiftkrævende.

Skal Danmark til at overveje om det her må fortsætte, eller der måske skulle til at ske noget andet en den hovedløse outsourcing af af jobs?

  • 4
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere