Version2's læsere elsker Netto-Pad'en

2 kommentarer.  Hop til debatten
Ugen der gik: Version2's læsere er vilde med discount-tavle-pc'en, som af Version2 blev døbt Netto-Pad. Derudover var historien om, hvordan TDC ved en fejl gav 98 mobiler væk en sikker vinder.
7. januar 2011 kl. 15:32
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Ugens Citat: »Windows-understøttelse af system-on-chip er et vigtigt skridt for Microsoft og it-branchen. Kunderne forlanger at have det fulde spektrum af muligheder fra en vilkårlig enhed. De vil have kraften og udvalget af software fra en moderne pc sammen med den lange batteritid og always-on-muligheden fra en mobiltelefon. Og de vil have de grundlæggende funktioner som udskrift og understøttelse af ekstern«

Sagt af Steve Ballmer, om at næste udgave af Windows kommer til at understøtte ARM processorer.

Ugens manglende kodetjek: På grund af en fejl i et nyt CMS forærede TDC 98 mobiler væk. Nu forsøger teleselskabet at få dem, der nåede at få en gratis telefon, til at levere den tilbage igen.

**Ugens kovending: **Malou Aamund besluttede sig i den forgangne uge sig for alligevel at holde fingrene fra politik og vende hjem til sine egne græsgange: it-branchen. Til februar starter hun som salgsdirektør i Microsoft.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her er ugens ti mest læste artikler på Version2:

 1. Netto-Pad'en er kommet til Danmark: Android-tavle til under 1.000 kroner

  Danskerne vil gerne have tavle-pc'er, men vil ikke betale for dem. Derfor sælger Dansk Supermarked en husmands tavle-pc til 999 kroner i Netto.

 2. TDC solgte 98 mobiler til 0 kroner ? truer kunder med spærring
  ********98 mobiltelefoner blev i november 2010 solgt til 0 kroner i TDC's webshop. Nu kræver teleselskabet telefonerne retur - ellers bliver de spærret.

 3. Her er skallen, der gør din iPod til en iPhone

  Video: 500 kroner for en Peel 520 clip-on hylster til din iPod Touch og vupti - så kan den også ringe og sms'e som en rigtig iPhone.

 4. ## Nye Intel-processorer kan ikke køre Linux
  Intels nyligt lancerede Sandy Bridge-processorserie har ingen tilgængelige drivere til Linux.

 5. ## Alarm: iPhone ramt af år 2011-fejl
  IPhone-brugere er kommet skævt ind i 2011 - alarmen virker ikke længere. Det er ikke første gang, Apple laver kuk i alarmen.

 6. ## DanID forsøgte at sminke NemID's nedetider
  DanID forsøgte at omdefinere et NemID-nedbrud, så den samlede nedetid ikke overskred målene fra IT- og Telestyrelsen. Det fremgår af to forskellige udgaver af driftstatistikken for oktober.

 7. ## Malou Aamund dropper politik: Ny salgsdirektør i Microsoft
  Folketingsmedlemmet Malou Aamund forlader dansk politik. Hun har sagt ja tak til jobbet som direktør for Microsoft Danmarks enterprise salgsafdeling.

 8. ## Lenovo giver Thinkpad et skud Botox: Slankere og ud med plastikken
  Lenovo har ikke ændret meget ved IBM's oprindelige Thinkpad-design, men forsøger med et metalkabinet i stedet for plastik i to nye Edge-modeller at være med på beatet.

 9. ## Sådan slipper du for NemID-papkort: Spil blind
  Blinde og svagtseende kan få en opringning med deres loginnøgle, når de skal bruge NemID. Men ingen tjekker, om man faktisk er blind.

 10. ## Samsung: Æv bæv, vores bærbare er 10 gram lettere end Macbook Air
  Blot 10 gram på vægten og mindre end 1 millimeter i tykkelsen giver foreløbig Samsung retten til titlen 'verdens letteste bærbare pc'. Hemmeligheden er aluminiumlegeringen duraluminium.

2 kommentarer.  Hop til debatten
Fortsæt din læsning
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger