Version2's julegave til dig: 1 måneds gratis sky

Kunne du godt tænke dig at få konkrete erfaringer med cloud computing? Version2 udlodder i samarbejde med Microsoft Danmark 300 gratis licenser til Windows Azure.

Julen er hjerternes fest. Også på Version2, hvor vi gerne vil forsøde den tilstundende højtid med en it-relevant julegave.

Derfor giver vi nu 300 læsere mulighed for at få en måneds gratis sky på Windows Azure. Det eneste, du skal gøre, er at skrive i debatten, hvad du kunne tænke dig at bruge skyen til. Så sørger vi for, at de 300 første debattører får en ekstra julegave.

Det er Microsoft Danmark, der sponsorerer Azure-licenserne. Og det er ikke tilfældigt, at det netop er Version2's læsere, der får denne mulighed:

»Netop Version2-læsere er blandt de mest udfordrende og kreative brugere af it, og jeg har en klar forventning til, at de vil bruge Azure til løsningsområder, der ligger udover det sædvanlige,« siger produktchef for Windows Azure, Torben Vig Nelausen.

Så altså: Skynd dig at skrive din ide i debatten, så sender vi de 300 første debattører en ekstra julegave på e-mail.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (109)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#9 Per Jacobsen

For alle os der arbejder med egne servere - er den (skyen) endnu en trusel, eller en gylden mulighed. Jeg ved det ikke. Hvad jeg ved er, at mange ledelsgrupper og direktioner er 'vilde' med skyen. Jeg er bare bange for at de ikke er klar over konsekvenserne. Sådan har vi jo set mange teknologier blive modtaget gennem tiden. Konsulent-Buzzword lever, og har det godt!

 • 0
 • 0
#20 Anonym

Vi er en mindre virksomed som længe har overvejet skyen som mulighed. Det kunne være super fedt at få lov til at teste og måske få en bedre idé om skyen som løsning.

Mvh Marc

 • 0
 • 0
#40 Pauli Østerø

Nu hvor Composite har fået optimeret deres CMS til at køre på Azure vil jeg da gerne se hvordan det rent faktisk kører. Har også nogle kunder som er varme på at flytte deres Sitecore installationer i skyen så det må man også kigge nærmere på.

 • 0
 • 0
#55 Thomas Eldblom

Det CMS vi udvikler til er oplagt at lægge på Windows Azure - og i den forbindelse vil det være fantastisk at forsøge udvide systemet med automatisk skalering, eksempelvis, hvis kunden har brug for at øge antallet af servere i forbindelse med kampagner etc. Til udviklingen af et modul til automatisk skalering vil vi naturligvis have brug for Windows Azure licenser.

 • 0
 • 0
#61 Jan Borup Coyle

Jeg har været beta tester på Windwos Azure, og derfor var der ikke nogen betaling af systemet på dette tidspunkt.

Nu er der MEGET svære at se hvad man betaler for i Windows Azure, det er lidt om om Microsoft siger, "Giv os dit kreditkort, så skal vi nok bestemme hvad du skal trækkes for."

AWS.Amazon.com som også har server hosting, har trods alt nogle dataark hvor man kan slå op i hvormeget f.eks. EC2 koster, men det er svært at finde ud af på andre services og i samme øjeblik man bare tilmelder sig en service og afmelder den igen, koster det penge, UDEN Advarsel.

I korte træk bedre administration og fortæl hvad det koster INDEN man man bliver trukket på ens kreditkort.

 • 0
 • 0
#81 Deleted User

Alle snakker om det.

Måske det er på tide, at teste det selv.

Skal da se, hvor meget man kan få det integreret med ens nuværende produktions miljø.

Azure - Here we come!

 • 0
 • 0
#93 Claus Agerskov

Først og fremmest et pænt nej tak til gaven - kører rent Linux og har ikke overvejet at blive overskyet foreløbig.

Dog synes jeg, at det er interessant, at under 100 læsere har været så interesseret i gaven, at de har takket nej.

Hvis jeg havde et seriøst projekt, som jeg gerne ville have testet, så er 30 dage alt for lidt til dette. Især hvis man arbejder med iterativ udvikling.

Så jeg kan nok godt forstå, at der ikke er den vilde interesse. Et halvt eller helt år - og så måske kun til 50 læsere ville have været en meget bedre gave.

Dog skal der lyde et tillykke til dem, som har modtaget en gave, de synes om.

Er de blevet modtaget løbende - eller venter ham, der skulle teste det i juleferien stadig?

For det er da lidt kedeligt med julegaver, som ikke fås til jul.

Med venlige nytårhilsner Claus Agerskov, AgerCon

 • 0
 • 0
#101 Jan Ulrich Jensen

Man kan i forvejen prøve det i mindst en måned. Hos Amazon endda længere.

Det er i virkeligheden et reklamestunt forklædt som "julegave". Tag jer sammen, Computerworld ... ehm ... Version2!

Desuden er én måned for kort tid til nogen seriøs test.

 • 0
 • 0
#103 Jan Ulrich Jensen

"For a limited time, new customers can sign up for SQL Azure and get a 1GB Web Edition Database for no charge…and no commitment. We ask for your credit card information when you accept this offer, as any additional usage per month will be billed at the standard rate. This is a great way to try SQL Azure – and the Windows Azure platform – without the risk."

Men pas på! Der ER en risiko! Erfarne Microsoft-udviklere beretter på Technet, at der pludselig blev trukket over 100 USD fra kreditkortet. Så det er ikke noget, jeg vil anbefale.

Hvis nogen vil give en "julegave", så kan de altså ikke samtidig forlange at få gavemodtagerens kreditkortnummer!

FØJ!

 • 0
 • 0
#106 Deleted User

Klik ind på: www.windowsazurepass.com Vælg: "Denmark" i dropdownlisten (vælg landet med musen og ikke med enter knappen -ellers hopper den til Currently unavailable) Indtast: Tilsendt promocode Tryk: Submit (det er vigtigt du først trykker submit når BÅDE land OG promocode er indtastet) Tryk: "Sign In" og sign ind med dit live-id, således at din azure konto bliver personlig.

Nu skulle du meget gerne have adgang.

 • 0
 • 0
#107 Deleted User

Det burde virke, har selv testet det en del gange, men den kan åbenbart drille. Så følg derfor meget nøje nedenstående proces:-) ( så kan det ikke gå galt):

Klik ind på: www.windowsazurepass.com Vælg: "Denmark" i dropdownlisten (vælg landet med musen og ikke med enter knappen -ellers hopper den til Currently unavailable) Indtast: Tilsendt promocode Tryk: Submit (det er vigtigt du først trykker submit når BÅDE land OG promocode er indtastet) Tryk: "Sign In" og sign ind med dit live-id, således at din azure konto bliver personlig.

Nu skulle du meget gerne have adgang.

 • 0
 • 0
#108 Deleted User

Hej Jan,

Bare lige for at være på den sikre side, så kan du nedenfor se hvad Azure Pass indeholder:-):

Windows Azure - 4 small compute instances - 3GB of storage - 250,000 storage transactions SQL Azure - Two 1GB Web Edition database AppFabric - 100,000 Access Control transactions - 2 Service Bus connections Data Transfers (per region) - 3 GB in - 3 GB out

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere