Version2's Android-dyst: Vind Barcelona-tur og lækre smartphones fra HTC

Du kan stadig nå at være med i Version2's Android-konkurrence, der byder på eksklusive præmier til den danske udvikler, der skriver den bedste applikation til Google Android.

Der er fede præmier på spil i Version2's Android-konkurrence, hvor danske udviklere kappes om at skrive den ypperste applikation til Googles åbne mobilplatform.

Og du kan stadig nå at være med i konkurrencen.

Førstepræmien er en to-dages tur til Mobile World Congress i Barcelona 17.-18. februar 2010, hvor to personer får flybillet og hotelophold betalt samt VIP-treatment i HTC's lounge- og host-område. Mobile World Congress kan normalt ikke besøges af privatpersoner.

I stakken af præmier finder man også mobiltelefoner og andet gear fra HTC.

På Version2 har vi foreløbigt gødet jorden med fire afsnit af serien Android-skolen, der dykker ned i den grønne robots kodeunivers. Du finder de fire afsnit under denne artikel.

Du kan stadig nå det
Konkurrencen har nu simret i en måned siden sin begyndelse, men det er ikke for sent at gå i gang med at kode.

For at deltage i konkurrencen skal du alene eller sammen med andre inden 11. januar 2010 kl. 12 udvikle og indsende en eller flere Android-applikationer til Version2. Læserne på Version2 vil herefter være med til at vurdere de bedste applikationer, inden et dommerpanel vælger hovedvinderen.

Dommerpanelet består af HTC-produktchef Christer Högström, Jacob Aisen fra Unwire, Version2-bloggeren Tommy Dejbjerg Pedersen fra Miracle samt Version2-redaktør Morten K. Thomsen.

Læs mere om at deltage og se alle konkurrencevilkår på version2.dk/android »

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere