Version2 udskyder Infosecurity som følge af corona-spredningen

5 kommentarer.  Hop til debatten
Version2 udskyder Infosecurity som følge af corona-spredningen
Illustration: MI Grafik.
Infosecurity Denmark og Version2 Data & Cloud Expo bliver flyttet til udgangen af september.
7. marts 2020 kl. 10:30
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

2020-udgaven af ​​Infosecurity Denmark, Version2 Data & Cloud Expo vil blive rykket til 30. september - 1. oktober 2020. Det annoncerede Version2, Teknologiens Mediehus i går.

Baggrunden for beslutningen er den voksende bekymring omkring coronavirus (COVID-19), og vi vurderer, at det er det eneste ansvarlige at gøre med tanke på deltagere, partnere og medarbejderes velvære.

Det har ikke været en let beslutning, og den er taget efter nøje overvejelse og konsultation med partnere og medarbejdere. Vi er meget taknemmelige for deres forståelse, tålmodighed og fortsatte støtte, lyder det fra vores CEO.

»Mens vi fortsat følger myndighedernes retningslinjer, har de seneste dage og uger bevist, at civilsamfundet også tager ensidige skridt for at sikre kollegaer og partneres sikkerhed og tager alle forhåndsregler for at forhindre yderligere spredning af COVID-19. Vi er overbeviste om, at dette handlingsforløb er det rigtige, og vi vil fortsætte med at holde tæt kontakt med vores partnere og deltagere frem til 30. september - 1. oktober 2020 for at sikre en værdifuld oplevelse med verdens mest innovative leverandører og it-eksperter. I mellemtiden fortsætter vi selvfølgelig med at kommunikere om it-sikkerhed gennem en række digitale, trykte, virtuelle og lydmedier,« siger Christina Blaagaard, der er CEO, Version2, Teknologiens Mediehus

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi opdaterer vores registrerings- og kommunikationskanaler om messen i løbet af de næste par dage.

Hvis du allerede har tilmeldt dig, vil din registrering fortsat være gyldig for de nye datoer, og du vil modtage en email med yderligere information angående situationen. Der vil være ændringer i programmet, som vi selvfølgelig holder dig opdateret om.

5 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
5
9. marts 2020 kl. 09:05

Kære Lars,

Du skriver, at "... jeres arrangement var først i slut maj". Det var dog slutningen af april (29.-30. april).

Ved udmeldingen fredag blev det tydeligt sagt, at opfordringen "indtil videre" var i kraft til udgangen af marts. Det blev dog ikke sagt, at myndighederne dermed konstaterer, at krise vil være overstået til den tid. Vi vurderer, at sandsynligheden for en forlængelse, er så stor, at de videre forberedelser ville komme til at ske på et ganske usikkert grundlag. Både udstillere, oplægsholdere og deltagere lægger mange timer i forberedelse, og af respekt for alle parters tid og ressourcer har vi ønsket at mindske usikkerheden mest muligt.

Venlig hilsen, Christina Blaagaard

3
9. marts 2020 kl. 06:35

Hej Christina

Statsministerens opfordring gælder kun til slut marts, jeres arrangement var først i slut maj, er det ikke at overreagere?

Hilsen Lars

2
8. marts 2020 kl. 15:21

Kære Rune,

Ingen er mere ærgerlige end os over at skulle udskyde Infosecurity, så i vores optik er det langt fra at være et 'nummer'.

Hvor længe Covid19 kommer til at påvirke vores samfund, vil jeg lade eksperterne om at komme med bud på.

Valget om at udskyde er truffet efter tæt dialog med vores samarbejdspartnere. I sidste ende blev myndighernes anvisning fredag om at aflyse eller udsætte begivenheder med over 1000 deltagere udslagsgivende. Vores håb er, at den beslutning kan hjælpe med at forsinke udbredelsen af Covid19 så meget, så sundhedsvæsnet kan fastholde tilstrækkeligt med ressourcer til at passe godt på de især ældre og i forvejen syge medborgere, der kan være i risikogruppen for at blive alvorligt ramt af sygdom.

Det er dejligt at høre, at du har set frem at deltage i årets Infosecurity, og jeg håber, at du slutter dig til os i Øksnehallen til september.

Venlig hilsen, Christina Blaagaard, adm. direktør, Teknologiens Mediehus

1
7. marts 2020 kl. 21:29

Så skal bus og hotel annulleres, hvilket allerede er betalt. Tro ikke at det ikke har nogle omkostninger at lave dette (politisk korrekte) nummer. Kan godt se at det hurtigt kunne give bagslag at gennemføre det mod politisk vilje, men verden kan jo ikke stå stille de næste 2 år eller?