Version2 søger skarp og energisk it-journalist

Vil du være med til at løfte vores succesfulde it-medie Version2 til nye højder?

Vi følger de vigtigste trends i udviklermiljøet, herunder f.eks. virtualisering, containerteknologier, supercomputere, machine learning og udviklingsværktøjer - og vil også gerne fortælle, hvad der plager og begejstrer it-cheferne i de danske virksomheder, f.eks. knas med serveropdateringer, netværksarkitektur mv.

Det er vigtigt, at du kan tale med it-specialisten og it-projektlederen, der kan udpege værktøjer, problemer og løsninger. Men selvfølgelig også med klassiske holdningskilder blandt bredere internet- og it-observatører.

Ud over at dække de vigtigste teknologiske trends afdækker vi også og søger aktindsigt i store offentlige it-projekter og borer i de private og kommer bag om de store it-skandaler med kritisk, seriøs og grundig journalistisk.

Derfor skal du også være skarp på den klassiske nyhedsgenre og forstå at møde onlinejournalistikkens krav om mange deadlines.

Du skal være hurtig, holde flere historier i gang og altid være klar med et bud på morgendagens tophistorie. Du skal følge sager dag for dag og vinkle udviklingen i en given sag nyhed for nyhed.

Derfor er det en klar fordel, hvis du har et godt kildenetværk i det faglige it-miljø og er i stand til at komme bag om virksomhedernes presseafdelinger.

Et af Version2’s adelsmærker er, at vi skriver med flere tekniske detaljer end de fleste it-medier, og derfor vil ansøgere med forudgående kendskab til it-journalistik have en fordel. Du bliver del af et lille, men velspillende team på seks personer, som dækker it og elektronik og også leverer artikler til den trykte udgave af Ingeniøren.

Version2-redaktionen er en velintegreret del af Ingeniørens redaktion og er kendt for at nyde stor respekt blandt kollegerne, ekstraordinært højt til loftet og en yderst flad struktur, hvor redaktøren også skriver artikler, mens journalisterne hjælper med udviklingsopgaver.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til redaktionschef Henning Mølsted, tlf. 40 18 45 90.

Vil du høre om Mediehuset Ingeniøren som arbejdsplads, kan du ringe til tillidsmand Ulrik Andersen, tlf. 33 26 53 23.

Ansøgning med uddybet cv sendes til hr-stillinger@ing.dk senest mandag den 26. juni.

Version2 er blandt Danmarks største it-nyhedsmedier og er en del af Mediehuset Ingeniøren. Version2.dk har over 150.000 brugere pr. måned og en livlig debat blandt brugerne, der primært er it-professionelle. Fokus er forankret i brugernes professionelle dagligdag samt på at levere markedets stærkeste netværkssite, der faciliterer faglig debat, idéudveksling og videndeling. Artikler fra Version2 bringes også dagligt på Ingeniørens nyhedssite, ing.dk, samt i avisen Ingeniøren. Mediehuset bor på Kalvebod Brygge 33 i København.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Følg forløbet

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Affecto Denmark reaches highest Microsoft Partner level

Affecto Denmark, a leading provider of data-driven solutions, has reached the highest level in the Microsoft partner ecosystem: Managed Partner.
22. jun 2017

Innovate your business with Affecto's IoT Explorer Kit

Are you unsure if Internet of Things fits your business strategy?
31. maj 2017

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 2017