Version2 søger fremragende debat- og community-udvikler

Mere debat, mere videndeling. Det er opgaven for den sprudlende person, vi søger til redaktionen i en deltidsstilling fra august.

Version2's lille, men rimeligt morsomme redaktion søger nu hjælp udefra. Vi har længe brystet os af at være et af de få nyheds-websites med en fornuftig debat. Den er ofte fagligt funderet, skarp og med masser af vitaminer. Man kan indimellem slå sig og ofte lære noget nyt.

Vi vil gerne dyrke vores debat endnu mere og søger derfor en person, der kan dykke ned i debatten og i vores blogs og hive artikler og interviews ud derfra.

Det kan være, at et standpunkt giver anledning til at skrive et interview, eller det kan være, at en person viser sig at vide noget særligt om et aktuelt emne, hvilket kan give anledning til en Q&A på sitet. Det kan være, at to personer toppes i en tråd og giver anledning til et dobbeltinterview, en 'båndet' debat eller noget helt tredje.

Du skal også hjælpe med at finde nye bloggere og debattører, som kan bidrage til at berige Version2's univers. Og for at du ikke skal kede dig ihjel skal du også hjælpe til med at pleje vores publikum på Twitter og Facebook.

Vi søger en selvstændig og iderig person, der kan tage dette løse oplæg og selv forme indhold og aktiviteter, der udspringer af det, vores brugere taler og ved noget om.

Du skal kunne skrive. Og så skal du være inde i vores stofområde og have en god fornemmelse for, hvad der interesserer udviklere, it-chefer, it-politikere og generelt særligt it-interesserede.

Vi diskuterer teknologi, digitalisering, uddannelse, samfundsudvikling, sikkerhed, privatliv, design, kultur - ja, alt der har med de hastige forandringer, verden gennemløber, båret af regnekraft og kommunikationsteknologi.

Stillingen er begrænset til to hele dage om ugen, i første omgang minimum tre måneder fra 1. august.

Du kommer til at deltage i relanceringen af vores site, der vil give gode muligheder for prioritering af netop det indhold, du leverer.

Arbejdstiderne er fleksible, men du skal helst deltage i vores redaktionsmøde hver dag klokken 9.

Skriv eller ring til redaktør Daniel Bergsagel, hvis du er interesseret i stillingen eller ønsker at høre mere (dab@ing.dk, mobil: 26808384) eller redaktionschef Henning Mølsted (hm@ing.dk, mobil: 40184590)

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere