Version2-scenen på Infosecurity 2018: Live hacking og etikdebat om white hat hackere

30. april 2018 kl. 16:19
Version2-scenen på Infosecurity 2018: Live hacking og etikdebat om white hat hackere
Illustration: Teknologiens Mediehus.
Kig forbi Version2 Loungen på Infosecurity 2018 i Øksnehallen d. 2. og 3. maj 2018. Her kan du møde arrangørerne, netværke og opleve live interviews og faglige debatter.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Version2 Infosecurity

It-sikkerhedsmessen Infosecurity Denmark 2018 byder på mere end 110 seminarer og cases, 25 udvalgte keynotes og 80 udstillere. To dage med masser af faglig viden og netværk d. 2. og 3. maj i Øksnehallen i København.

Konferenceprogrammet dækker både compliance, cybercrime, IoT, nye teknologier som AI og blockchain samt cloud security og giver et unikt indblik i de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau.

Du bliver opdateret om både de nyeste tekniske landvindinger fra spydspidsforskere og får indblik i aktuelle trusselsbilleder fra nogle af verdens bedste rådgivere.

Flere oplysninger

Vil du gå direkte til tilmelding, klik her.

Onsdag den 2. maj

11:00 - 11.45: Live demo: Bilnøgletricket

Se hvordan hackere kan bryde ind i din bil ved at kopiere bilnøglen

12.00 - 12.30: Techtopia Live

Artiklen fortsætter efter annoncen

Techtopia er en ugentlig podcast om teknologi med værten Henrik Føhns - kendt fra Harddisken på DR. Denne gang i liveudgave med fokus på sikkerhedstrusler og interviews med Morten Eskildsen fra det danske cyberlandshold og Leif Jensen, manager fra Kaspersky Nordic

13.30 - 14.15: Paneldebat om white hat og etisk hacking

Oplev debat om dilemmaer og argumenter for og imod white hat og etisk hacking. I panelet deltager Benjamin Nordentoft Vejgaard, Head of Department, Security KMD og sikkerhedsrådgiver og Version2-blogger Jakob Heidelberg fra Improsec samt Christian Wernberg-Tougaard, der er formand for it-sikkerhedsudvalget i IT-Branchen.

15.00 - 15.45: Live demo: Bilnøgletricket
Se hvordan hackere kan bryde ind i din bil ved at kopiere bilnøglen

Artiklen fortsætter efter annoncen

16.00 - 16.30: Oplev de nye tech medier, Datatech og Gridtech

Mediehuset Ingeniøren, som står bag både Version2 og Infosecurity, lancerer i 2018 en række nye medier. Kom op oplev de første to skud på stammen, Datatech og Gridtech, få et gratis prøveabonnement og drik et glas champagne med udviklingsdirektør Mette Rosendahl, Mediehuset Ingeniøren.

Torsdag den 3. maj
10.30 - 11.15: Paneldebat om Industriel sikkerhed

Hvordan ser trusselsbilledet ud inden for industriel sikkerhed, og hvordan beskyttes kritisk infrastruktur bedst og mest effektiv? I panelet bl.a. erfarne specialister som Mikael Vingaard, beredskabskoordinator-IT, Energinet og senior sikkerhedsrådgiver Michael Weng.

13.00 -13.30: Keld Norman, Dubex: Robotterne overtager - Skynet version 0.2

Kompakt sikkerhedsshow med sikkerhedskonsulent Keld Norman, Dubex. Her kan du få et sjældent indblik i, hvordan hackerne - eller rettere hvordan de automatiseret autonome kunstig intelligens beriget robotter og det der er værre - arbejder for hackerne. Keld har undersøgt Danmarks 12,5 millioner (RIPE) tildelte IP-adresser, kigget på over 175.000 hjemmesiders forsider, set 6000 forskellige remote-desktop logins igennem og over 600 åbne FTP-servers fil-lister. Desuden konkluderer Keld et par ting omkring Danmarks IT-sikkerhed som måske kan bruges som de dårlige eksempler vi alle skal lære noget af?

14.00 -14.30: Live interview med årets udstiller

Kåring af årets udstiller på Infosecurity - sammen evaluerer vi årets vigtigste temaer og sikkerhedsudfordringer med vinderen

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tilmelding til debatterne er ikke nødvendig, men du skal tilmelde dig Infosecurity for at få adgang til messen. Læs mere her.

Der tages forbehold for ændringer i programmet

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger