Version2 rykker sommertouren til Palo Alto

Nej. Det er ikke som du tror. Palo Alto ligger nemlig hos HP i Allerød.

Version2's sommertour har efter et par hviledage lagt en etape med mål hos HP i Allerød.

Her er redaktionen blevet installeret i det største mødelokale, der har fået navnet Palo alto.

»Mødelokalerne er navngivet efter store HP-lokationer, og så var det naturligt at det største og mest veludstyrede lokale blev opkaldt efter placeringen af HP's globale hovedkontor i Palo Alto, Californien,« forklarer HP's kommunikationschef Henrik Kirkeskov til Version2, der også er ophavsmand til navngivningssystemet.

Bevæger man sig lidt rundt i stueetagen, kan man også komme til Houston, der er det gamle Compaq-hovedkvarter og som idag huser afdelingen for industristandardservere.
Derudover er Storbritannien godt repræsenteret med mødelokalerne Bristol og Cambridge, der begger huser udviklingsafdelinger, mens Bangalore og Tokyo holder den østasiatiske fane højt.

Endelig er der den galliske afdeling med Geneve og Grenoble, der henholdsvis er europæisk HP-hovedkontor og lokation for en nu forhenværende pc-fabrik - samt jokeren Puerto Rico, som Henrik Kirkeskov ikke umiddelbart kan give en god forklaring på.

Denne artikel er en del af Version2's sommertour, hvor vi flytter redaktionen ud til en stribe danske it-firmaer. Se hele tour-kalenderen

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere