Nyhed! Version2 lancerer podcast

Fremover udgiver Version2 løbende podcasts med debat, interviews og holdninger inden for teknologiens verden med et særlig fokus på it.

Sidder du i bilen, badekarret eller på cyklen? Eller befinder du dig i en anden situation, hvor din visuelle opmærksomhed er rettet andre steder end mod en skærm, så kan du fremover alligevel følge med i Version2's it-univers.

Læs også: Sådan lytter du til Version2 Podcast

Fra og med i dag udgiver Version2 podcasts, som du foreløbigt kan abonnere på via følgende feed, som du kan kopiere ind i dit foretrukne podcast-program:

http://www.version2.dk/podcast/podcast.xml

Og bruger du iTunes:

itpc://www.version2.dk/podcast/podcast.xml

Derudover vil der i forbindelse med publiceringen af de enkelte podcast være knyttet en soundcloud til en præsentationsartikel, så podcasted vil kunne høres umiddelbart i en browser.

Og inden for nærmeste fremtid skulle det også gerne være muligt at søge vores podcast frem via tjenester som iTunes og TuneIn.

Læs også: Hitachi-chefudvikler om it-system, der forudsiger forbrydelser: »Vi er færdige med privatlivet« (podcast)

Både det tekniske og formmæssige er under stadig udvikling. Har du idéer til det ene eller det andet, så tøv ikke med at kontakte os via redaktion@version2.dk

Vores foreløbige målsætning er, at vi vil udkomme mindst en gang om ugen med nye podcast både i debat- og interviewform inden for alt, der relaterer sig til det it-tekniske område, Version2's læsere interesserer sig for.

Og derfor er vi også både meget interesserede i og afhængige af løbende input fra vores læsere (og lyttere).

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere