Her får du 17 sider om Unified Communications fra Version2

Er din virksomhed klar til at håndtere kommunikation på tværs af e-mail, chat, videokonferencer og telefoni - også på mobil og tablets? Bliv klogere med et 17 siders gratis magasin fra Version2 om Unified Communications.

En ny udgave af magasinet Version2 Insight klæder dig på som it-beslutningstager til bedre at forstå og investere i løsninger til Unified Communications.

Unified Communications samler kommunikation på tværs af både kommunikationskanaler, fysiske enheder og tid, så medarbejderne kan arbejde mere effektivt.

Version2 Insight sætter fokus på Unified Communications med tendens-artikler, analyse og case-artikler i én samlet læseoplevelse, som du kan downloade gratis i PDF-format.

Magasinet af skrevet af Version2's journalister og er uafhængigt af leverandørinteresser.

I denne udgave af Version2 Insight kan du læse

 • TENDENS: Øget efterspørgsel på mobilitet tvinger producenter til at tænke i smartphones og tablets. Hvad betyder den mobile bølge for Unified Communications?
 • BLOG: Fremtiden er smart for Unified Communications - og Collaboration. Fremtiden er mere end bare kommunikation - tænk også dokumentdeling.
 • CASE: Københavns Lufthavn kæmper med mobiliteten i Unified Communications. Der er investeret i UC-løsningen Microsoft Lync til over 2.000 ansatte, der alle har fået en iPhone - men de to spiller ikke helt sammen.
 • ANALYSE: Hvilken Unified Communications-løsning skal jeg vælge? Version2 giver et samlet overblik over de største leverandører på det danske marked

Version2 Insight har flere sponsorer tilknyttet, men de har ikke haft indflydelse på indholdet. Når du henter magasinet, accepterer du samtidig at blive kontaktet af én eller flere af sponsorerne - Dansupport, Ipvision og Installers.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
Henrik Hansen

Det ville vaere rart at kunne downloade magasinet, uden at skulle udlevere email, telefon nummer og i oevrigt acceptere spam mails.

Under disse betingelser, interesserer det mig ikke laengere.

 • 14
 • 0
Casper Thomsen

Hej Henrik og Thomas.

Tak for feedback.

Det er forbundet med store redaktionelle omkostninger at skabe Version2. En af de forretningsmodeller vi har for at finansiere dette er vores magasin.

Her får du som læser mulighed for at få en samlet læseoplevelse på et bestemt område mod, at du giver tilladelse til, at sponsorerne må kontakte dig.

Heldigvis er der mange, som ønsker at læse magasinet på disse vilkår - ellers ville det slet ikke være muligt for os at producere. Ligesom det ikke vil være muligt for os at lave Version2, hvis ikke vores læsere accepterer at se de bannerannoncer, vi bringer på sitet.

Hvis I er interesseret i magasinet, men ikke vil afgive kontaktoplysninger, er jeg interesseret i at høre, hvor meget I eventuelt ville betale for det?

Mvh Casper, Version2

 • 3
 • 0
Thomas Watts

I kan jo se det i forhold til, hvad jeg får ud af at google "unified communications" med et par forskellige ekstra søgeord som "overview", "implement", "strategy" eller hvad man nu kunne finde på.

I skal trumfe alt det gratis indhold, der allerede er, som jeg kan finde på 10min.

Jeg vil foreslå jer at levere et nummer gratis uden behov for registrering, og så skal I derigennem gøre mig så interesseret, at jeg vil btale for det (enten i form af penge eller spam mails - og jo, det er spam mails).

I kan ikke starte uden at levere noget jeg kan blive imponeret af med ønske om at jeg leverer mine oplysninger til tredjepart... det virker altså bare ikke.

 • 5
 • 0
Claus Wøbbe

Casper, personligt kunne jeg heller ikke drømme om at give sponsorer card blanche til at ringe mig op under aftensmaden. Det gider jeg simpelt hen ikke. Jeg havde dog intet - absolut intet - imod reklamer i pdf-dokumentet. Er det ikke et realistisk alternativ?

 • 2
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere